Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Ιαπωνία: Μείωση 2-20 % στις πωλήσεις καυσίμων - Σε πλήρη λειτουργία παραμένουν τα διυλιστήρια

Από το worldenergynews.gr
Οι πωλήσεις πετρελαιοειδών σημειώνουν πτώση στην Ιαπωνία καθώς η επιδημία του κορονοϊού επιδεινώνεται στον τέταρτο μεγαλύτερο εισαγωγέα αργού στον κόσμο, αλλά οι μεγαλύτεροι βιομηχανίες διύλισης της χώρας δεν σκοπεύουν να μειώσουν την παραγωγή.

Οι πωλήσεις πετρελαϊκών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της βενζίνης και των αεροπορικών καυσίμων, υποχώρησαν..

Επιδημική έξαρση της νόσου από τον κοροναϊό 2019 (COVID-19) και ασφάλεια και υγεία στον τόπο εργασίας

Από το osha.europa.eu
Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), η αδελφή-υπηρεσία του EU-OSHA, παρακολουθεί στενά την επιδημική έξαρση του κοροναϊού και δημοσιεύει τακτικά ενημερώσεις και άρθρα πληροφόρησης στον δικτυακό του τόπο.

O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ), καθώς και το Καναδικό Κέντρο για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (CCOSH) έχουν με τη σειρά τους δημοσιεύσει πρακτικούς...

Baker Hughes:Αυξήθηκαν οι πλαρφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Οι αμερικανικές ενεργειακές επιχειρήσεις προσέθεσαν για τέταρτη φορά πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου, αν και η Exxon Mobil ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει σε άλλους παραγωγούς και θα μειώσει τις νέες γεωτρήσεις φέτος.

Οι εταιρείες πρόσθεσαν..

Το «μπλόκο» της Ρωσίας ρίχνει το πετρέλαιο σε χαμηλό τριών ετών

Από το naftemporiki.gr
Σε περιδίνηση βρίσκεται η παγκόσμια αγορά πετρελαίου, μετά την αποτυχία των χωρών – μελών του ΟΠΕΚ, καθώς και των συνεργαζόμενων κρατών, με «ναυαρχίδα» τη Ρωσία, να καταλήξουν σε συμφωνία για τη μείωση της παγκόσμιας παραγωγής.

Ως εκ τούτου, από την 1η Απριλίου σταματούν να ισχύουν οι συμφωνίες για τη συντονισμένη μείωση της παραγωγής, η οποία αποσκοπούσε..