Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: «Χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας»


Τα στελέχη της λαομίσητης κυβέρνησης Σαμαρά το λένε πια ανοικτά: "Χρησιμοποιήσαμε τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας ως δικαιολογία για να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό".


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό: "Το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς, προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Ξεχάστε το μνημόνιο, ξεχάστε την τρόικα".


Τι ομολογεί ο κύριος Γεωργιάδης; Ότι η κυβέρνηση Σαμαρά υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, αφού δεν υπήρξε ποτέ διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με τους δανειστές. Ο κύριος Γεωργιάδης αποκαλύπτει επισης ότι η εκτόξευση της ανεργίας, η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η διάλυση της υγείας και της παιδείας, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού ήταν επιλογές και πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης Σαμαρά που χρησιμοποίησε ως πρόσχημα το μνημόνιο. Το χειρότερο είναι ότι αποκαλύπτει πως η απειλή της μη είσπραξης των δόσεων ή της χρεοκοπίας εντάχθηκε στη συντονισμένη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Επίσης αποκαλύπτει ότι η λαοκτόνα πολιτική της κυβέρνησης ήταν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να μπει στο καταστροφικό μνημόνιο.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ για να ακούσετε την κυνική ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.

 ΠΗΓΗ:alfavita.gr

Ξεσπά η Έλενα Ακρίτα: Για ένα κωλοεισιτήριο!


Ντροπή Αποστομωτική απάντηση από την γνωστή συγγραφέα σε όσους λένε «ας πλήρωνε ο 
19χρονος το εισιτήριο»

Αποστομωτική απάντηση από την γνωστή συγγραφέα σε όσους λένε «ας πλήρωνε ο 19χρονος το εισιτήριο»

Με τον δικό της τρόπο επέλεξε η γνωστή συγγραφέας, Έλενα Ακρίτα, να σχολιάσει τον τραγικό θάνατο του 18χρονου νέου, αλλά ακόμη περισσότερο το σχόλιο της Λένας Διβάνη στον προσωπικό της λογαριασμός στο facebook.

Καυστική όπως πάντα τα λέει έξω από τα δόντια για όσους σχολιάζουν τον θάνατο του άτυχου νεαρού με την αποστομωτική φράση: “ας πλήρωνε εισιτήριο”.

Η Έλενα Ακρίτα τους απαντά:

«Να συγχαρούμε θερμά όλους εσάς που λέτε “ο 18χρονος ας πλήρωνε εισιτήριο”. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που παίρνετε και δίνετε πάντα απόδειξη. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν παρκάρετε ποτέ παράνομα. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν ρίξατε ποτέ σκουπίδι έξω από κάδο. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που δεν μπορείτε να καταλάβετε τον τρόμο ενός παιδιού που δεν έχει ένα ευρώ στην τσέπη. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που αποκαλείτε του άνεργους τζαμπατζήδες. Είστε οι ίδιοι νομοταγείς πολίτες που πιστεύετε πως από τα οχήματα πηδάνε “τα παιδιά των άλλων”… Γιατί αυτές είναι οι ζωές των άλλων… Κι αυτοί είναι θάνατοι των άλλων… Για ένα κωλοεισητήριο… Ντροπή! » 

ΠΗΓΗ:papaioannou-giannis.net

Βόμβα από τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ: Μειώστε 13% τους μισθούς 500.000 εμποροϋπάλληλων!


Ζήτημα μείωσης των μισθών για 500.000 εμποροϋπαλλήλους μέχρι και 13% θέτει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης με μια πρόταση «βόμβα» που θα προκαλέσει σάλο!

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ προτείνει να μειωθεί ο εισαγωγικός μισθός από τα 863 ευρώ στα 751 ευρώ (όσο ήταν ο κατώτατος μισθός της ΕΓΣΣΕ πριν από την εφαρμογή του Μνημονίου και τη μείωση 22% – 32% που επιβλήθηκε με νόμο).

Ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλης Κορκίδης έθεσε θέμα μείωσης των μισθών για να μην επαναρυθμιστούν οι αμοιβές των εμπροϋπαλλήλων με ατομικές συμβάσεις από τις 31 Οκτωβρίου και μετά, οπότε λήγει η τρίμηνη προθεσμία για την υπογραφή νέας κλαδικής συμφωνίας στη θέση της σύμβασης του κλάδου που έληξε στις 31 Ιουλίου.

«Τα δεδομένα της αγοράς και η κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις επιβάλλουν την αναζήτηση μιας νέας κλαδικής συμφωνίας για μείωση των μισθών» προανήγγειλα με δηλώσεις του στην Ημερησία ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν υπογραφεί νέα κλαδική σύμβαση εντός της τρίμηνης προθεσμίας (έως τις 31 Οκτωβρίου, μετά τη λήξη της τρίμηνης μετενέργειας) θα ανοίξει ο δρόμος για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων και στο εμπόριο.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ προτείνει να μειωθεί ο εισαγωγικός μισθός από τα 863 ευρώ στα 751 ευρώ Την επιδίωξη συμβιβαστικής λύσης («λογική μείωση μισθών») με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων για τη σύναψη κλαδικής σύμβασης εργασίας θα επιδιώξει και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, όπως δηλώνει στην «Η» ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν και τη μη υποχρέωση εφαρμογής των κλαδικών συμβάσεων από τις επιχειρήσεις που δεν είναι μέλη των εργοδοτικών οργανώσεων. 

ΠΗΓΗ:4news.gr