Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Texas refinery lockout - Exxon rejects union proposals




 ExxonMobil has rejected proposals by the United Steelworkers union to end a seven-week lockout at the company's Beaumont, Texas, refinery.

Exxon locked out about 650 union workers on May 1 after a prior labor contract expired. It cited a risk of a strike by the USW-represented employees. The plant, which makes gasoline..

ΕΛΠΕ: Βεβαίωση Παραγωγού για φωτοβολταϊκό 6,8 MW στη Θεσσαλονίκη

 





Την Βεβαίωση Παραγωγού για τα ΕΛΠΕ γνωστοποίησε σήμερα η ΡΑΕ, σύμφωνα με απόφαση της Αρχής που αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Ειδικότερα, πρόκειται..

Στο ταμείο ανάκαμψης η μονάδα αποθήκευσης CO2 της Energean 1 εκατ. τόνων ετησίως

 


Με επίκεντρο την κλιματική ουδετερότητα και την πορεία προς την ενεργειακή μετάβαση θα υλοποιηθεί ο σχεδιασμός για την «πράσινη» βιομηχανία που περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο των δράσεων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ειδικότερα, στη σχετική έκθεση της Κομισιόν που συνοδεύει την έγκριση του σχεδίου, περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- δύο έργα που έχουν στόχο να συνεισφέρουν στην οικονομία..

Το «comeback» του αμερικανικού σχιστολιθικού πετρελαίου και αερίου





 Η Marathon Oil Corp. αντιπροσώπευε ό, τι ήταν λάθος στην αμερικανική σχιστολιθική βιομηχανία: τεράστιο φορτίο χρέους, πλούσιες αμοιβές για τα ανώτερα στελέχη και φαινομενική προθυμία να ξοδέψουν ό,τι χρειαζόταν για την ενίσχυση της παραγωγής. Η εταιρεία έχασε πολλά χρήματα φτάνοντας σχεδόν..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΑ - ΕΝΩΤΙΚΗ Σ.Κ

 


Κατανάλωση καυσίμων: Γκάζωσε… η ζήτηση της σούπερ αμόλυβδης εν μέσω lockdown. – Άνοδος 34,8% για τη βενζίνη 98/100 οκτανίων το 2020



 Το 2020 ήταν ένα πρωτόγνωρο έτος για την αγορά των πετρελαιοειδών αφού οι περιορισμοί στην κυκλοφορία προκάλεσαν μεγάλη πτώση των πωλήσεων των υγρών καυσίμων κίνησης και άλλων προϊόντων που χρησιμοποιούνται για τις ενεργειακές ανάγκες των βιομηχανιών.

Τα μέτρα αντιμετώπισης της διασποράς της πανδημίας Covid-19 είχαν σαν..