Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

Τιμές βενζίνης το λίτρο παγκοσμίως στις 25 Ιουλ 2022

 



Η μέση τιμή της βενζίνης σε όλο τον κόσμο είναι 1,41 Δολάριο ΗΠΑ ανά λίτρο. Ωστόσο, υπάρχει σημαντική διαφορά σε αυτές τις τιμές μεταξύ των χωρών. Κατά γενικό κανόνα, οι πλουσιότερες χώρες έχουν υψηλότερες τιμές ενώ οι φτωχότερες χώρες και οι χώρες που παράγουν και εξάγουν πετρέλαιο έχουν σημαντικά χαμηλότερες τιμές. Μια αξιοσημείωτη εξαίρεση είναι οι ΗΠΑ που είναι μια..

Η Valero θα λειτουργήσει τα 14 διυλιστήρια της στο 90%-93% της παραγωγικής ικανότητας το τρίτο τρίμηνο

 


(Reuters) - Η αμερικανική εταιρεία διύλισης πετρελαίου Valero Energy Corp σχεδιάζει να λειτουργήσει τα 14 διυλιστήρια της μεταξύ 90%-93% της συνολικής συνολικής ικανότητας επεξεργασίας τους το τρίτο τρίμηνο, δήλωσε ο Homer Bhullar, αντιπρόεδρος επενδυτικών σχέσεων, κατά τη..

Συνεργασία Ελλάδας-Νορβηγίας: «Πράσινες» Λύσεις στις Δραστηριότητες Υδρογονανθράκων



 Στον Χρηματοδοτικό Μηχανισμό του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΧΜ - EOX) εντάχθηκε το έργο "Επισκόπηση του μετασχηματισμού της νορβηγικής βιομηχανίας υδρογονανθράκων κατά την ενεργειακή μετάβαση και η εφαρμογή του στην Ελλάδα"

Στόχος της ..

Οι US Drillers συνεχίζουν να προσθέτουν πλατφόρμες στο ράλι τιμών αργού

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 9 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρων ανέβηκε ..

Πράσινο φως για την δημιουργία αποθήκης CO2 από την Energean στον Πρίνο

 



Ανοίγει ο δρόμος για το project της Energean που αφορά τη δημιουργία αποθήκης CO2 στο υπό εξάντληση κοίτασμα πετρελαίου του Πρίνου.

Με νομοθετική ρύθμιση που ψηφίστηκε χθες από τη Βουλή στο πλαίσιο του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και την..