Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Τέλος στα αυτοκίνητα με βενζίνη ή ντίζελ από το 2035: Μόνο ηλεκτρικά ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

 




Τέλος στους κινητήρες βενζίνης και ντίζελ στα αυτοκίνητα. Σε μια ιστορική στιγμή για την αυτοκίνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε, σήμερα Τετάρτη (8/6) στη σύνοδο ολομέλειας, υπέρ της απαγόρευσης των αυτοκινήτων με θερμικούς κινητήρες. Οι ευρωβουλευτές εξέφρασαν τις απόψεις τους για οκτώ από τις προτάσεις της μεγάλης νομοθετικής δέσμης, που..

Το Κατάρ επιλέγει Exxon, Total, Shell, Conoco για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου πεδίου LNG

 


Το Κατάρ επέλεξε την Exxon Mobil , την TotalEnergies, τη Shellκαι την ConocoPhillips ως εταίρους στην επέκταση του μεγαλύτερου έργου υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στον κόσμο σύμφωνα με το Reuters.

Η επέκταση του Βόρειου Πεδίου θα ενισχύσει την παραγωγή LNG του Κατάρ κατά 64% έως το 2027, ενισχύοντας τη..

Γ. Αρβανιτίδης: Και η αποθήκευση, τομέας που η Κυβέρνηση πριμοδοτεί τους μεγάλους





Ο Γιώργος Αρβανιτίδης Αρμόδιος Τομεάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μέσω τηλεδιάσκεψης από Θεσσαλονίκη και ο Γραμματέας του Τομέα Ενέργειας Χάρης Δούκας από τα γραφεία του κόμματος στην Βουλή, συζήτησαν σήμερα με αντιπροσωπεία του..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

 


EIA Reports Small Crude Build, Gasoline Draw

 


Crude oil prices moved lower today after the Energy Information Administration reported a crude oil inventory build of 2 million barrels for the week to June 3.

This compared with a draw of 1.5 million barrels for the previous..

Σε χαμηλό 35 ετών τα στρατηγικά αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ - Νέο ράλι των τιμών

 




Απροσδόκητη αύξηση αντί εκτιμήσεων για πτώση κατέγραψαν τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, κυρίως όμως λόγω της μείωσης με ρυθμό ρεκόρ στα στρατηγικά αποθέματα της χώρας αν και οι εισροές διυλιστηρίων κατέγραψαν υψηλό..