Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Πρωτοκαθεδρία Γερμανίας και Ηνωμένου Βασιλείου στην Παραγωγή Βιοαερίου – Εκτός Στόχων του 2020 η Ελλάδα

Από το energia.gr
Η Bioenergy Europe, σε συνεργασία με την European Biogas Association, δημοσίευσαν πρόσφατα μια έκθεση για το βιοαέριο για το έτος 2019, η οποία δείχνει ότι η παραγωγή βιοαερίου στην Ευρώπη έχει αυξηθεί εκθετικά από το 1990. Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία είναι οι τρεις χώρες με την μεγαλύτερη παραγωγή, σε αντίθεση με την Ελλάδα, της οποίας η παραγωγή αντιστοιχεί στο 0.63% της συνολικής παραγωγής στην Ευρώπη, όταν ο στόχος της με βάση το εθνικό σχέδιο δράσης για την ανανεώσιμη ενέργεια της Ε.Ε. για το 2020 είναι 1,3%.

Σύμφωνα με την έκθεση, τα 17.783 εργοστάσια..

Στις 5 Σεπτεμβρίου η υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας για το ευρωπαϊκό κομμάτι του Turkish Stream

Από το energypress.gr
«Το νερό στο αυλάκι» φαίνεται να μπαίνει για το ευρωπαϊκό κομμάτι του Turkish Stream καθώς μετά την κατάληξη στο ποια διαδρομή θα ακολουθήσει (μέσω Βουλγαρίας ή μέσω Ελλάδας, επιλέχθηκε η πρώτη επιλογή), ήρθε η ώρα της υπογραφής διακρατικής συμφωνίας.

Την αναγγελία αυτής έκανε ο Βούλγαρος Πρωθυπουργός εχθές μιλώντας από το βήμα του 12th Summer University Of GERB Youth Organization, λέγοντας ..

Η ιστορική διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη - Επίκαιρη όσο ποτέ! Τρομοκρατεί όλους όσους την επικαλούνται σήμερα αλλά την πούλησαν ...

Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
Η τραγωδία της Κύπρου καθώς και οι κίνδυνοι που έχουν προκύψει για το έθνος, τόσο από την αδίστακτη επεκτατική πολιτική του Πενταγώνου στα πλαίσια του ΝΑΤΟ όσο και από την προσπάθεια της αμερικανοκίνητης χούντας να μετατραπούν οι ένοπλες δυνάμεις μας αποκλειστικά σε όργανο αστυνόμευσης του ελληνικού χώρου, κυριαρχούν στη σκέψη κάθε Ελληνα.

Για να προστατέψουμε το έθνος, για να ανοίξουμε το δρόμο που οδηγεί στην...
αδέσμευτη λαϊκή κυριαρχία και τη δημοκρατία

Ομως η ενότητα του Λαού στην απόφασή του..

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

Από το gsee.gr
Την ώρα που το προεδρείο της ΓΣΕΕ έθετε στη νέα πολιτική ηγεσία του τόπου και στον Πρωθυπουργό τα καίρια και φλέγοντα για την εργατική τάξη ζητήματα, η απαρτιζόμενη -από κομματικά μισθοδοτούμενα και παράνομα εκλεγμένα στα συνδικάτα στελέχη- ηγετική ομάδα του Π.Α.ΜΕ, διέσπειρε γι’ άλλη μια φορά, το διχαστικό και διασπαστικό της δηλητήριο.
Με ΔΤ που εξέδωσαν αποκαλούν τάχα «νόθα» και «διορισμένη» την Προσωρινή Διοίκηση της ΓΣΕΕ, στην οποία και οι ίδιοι συμμετέχουν (;) καίτοι αποδέχθηκαν το διορισμό τους από το δικαστήριο…

Πρόκειται για στελέχη..