Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Θεοχαρόπουλος: Αγροτικό πετρέλαιο κίνησης αναλόγως τα στρέμματα και το είδος καλλιέργειας


Τη θέσπιση αγροτικού πετρελαίου κίνησης, με βάση τα στρέμματα και το είδος της καλλιέργειας, πρότεινε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο ίδιος μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν «άμεσα» ακόμη δύο σημεία ρυθμίσεων που προβλέπονται στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους εταίρους, τα οποία, όπως είπε, είναι και «πέραν του κοινοτικού κεκτημένου» και έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην παραγωγική δραστηριότητα, όπως είναι η φορολόγηση των κοινοτικών ενισχύσεων και η αύξηση του ΦΠΑ στα γεωργικά εφόδια από 13% σε 23%.

Υπογράμμισε την ανάγκη να ...

Συνάντηση Ελλήνων ευρωβουλευτών με στελέχη της ΔΕΗ για ΑΔΜΗΕ, τιμές & ΝΟΜΕ

Συνάντηση Ελλήνων ευρωβουλευτών με στελέχη της ΔΕΗ για ΑΔΜΗΕ, τιμές & ΝΟΜΕ
Συνάντηση με ευρωοβουλευτές είχαν το Σάββατο ανώτατα στελέχη της ΔΕΗ, με στόχο την ενημέρωση και τη συζήτηση για θέματα του οργανισμού ηλεκτρικής ενέργειας σε σχέση με την Ε.Ε., ύστερα από πρωτοβουλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ, κ. Μ. Παναγιωτάκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση συμμετείχαν οι ευρωβουλευτές κ.κ. Μαρία Σπυράκη (ΝΔ), Νίκος Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), Γιώργος Γραμματικάκης (ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ), Κωνσταντίνος Παπαδάκης (ΚΚΕ) Νίκος Μαριάς (ανεξάρτητος), Σοφία Σακοράφα (ανεξάρτητη), και συνεργάτης της κα Εύας Καϊλή (ΠΑΣΟΚ).

Κορυφαίο θέμα για την ΔΕΗ και την ελληνική οικονομία αναδεικνύεται η...

Τρεις λόγοι που το πετρέλαιο είναι και πάλι πάνω από τα 50 δολάρια

oil-prices
Οι παγκόσμιες τιμές πετρελαίου αυξήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε, ξεπερνώντας το ψυχολογικό όριο των 50 δολαρίων το βαρέλι για πρώτη φορά από τον…

Οι παγκόσμιες τιμές πετρελαίου αυξήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε, ξεπερνώντας το ψυχολογικό όριο των 50 δολαρίων το βαρέλι για πρώτη φορά από τον Ιούλιο.

Μέχρι και τον προηγούμενο μήνα, κάποιοι αναλυτές προειδοποιούσαν ότι οι τιμές θα μπορούσαν να πέσουν και στα 20 δολάρια το βαρέλι. Τι συνέβη;

Ιδού τρεις λόγοι για την άνοδο του πετρελαίου...