Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Exxon, Chevron Eye Major Boost In Permian Oil Production

 


Earlier this month, the Energy Information Administration reported that oil output in the Permian shale play had hit a record, and it was going to continue growing. And now, the two biggest Permian operators have revealed plans for signficant production growth.

Exxon and Chevron both said within the past week that they..

ΕΙΑ: Υποχώρησαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

 




Τα αποθέματα αργού πετρελαίου και αποστάγματος στις ΗΠΑ μειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα καθώς η ζήτηση καυσίμων αυξήθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2019, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Υπηρεσία Ενεργειακών Πληροφοριών (ΕΙΑ).

Τα αποθέματα αργού μειώθηκαν ..

Το σωματείο "ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ" στο πλευρό των εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλας!

 


Στην Ευρώπη έφτασε το περισσότερο αμερικανικό LNG τον Ιανουάριο

 



Η Ευρώπη παρέμεινε τον Ιανουάριο ο πρώτος προορισμός των φορτίων LNG από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Refinitiv, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα προς την Ασία για δεύτερο συνεχόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, τα δύο..

Ενημέρωση ΠΕΠΕΚΟ για Τ.Ε.Α

 

Η Exxon θα μεταφέρει το «God Pod» στο Χιούστον, τη συγχώνευση της διύλισης και των χημικών



 (Bloomberg) — Η Exxon Mobil Corp. θα μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην περιοχή του Χιούστον κοντά στο Ντάλας και θα συνδυάσει τα χημικά και διυλιστήρια της σε μια μεγάλη ανατροπή με στόχο τη μείωση του κόστους.

Ο πετρελαϊκός γίγαντας θα οργανωθεί σε τρεις κύριες επιχειρηματικές γραμμές:

ExxonMobil: Αγωγός, πλοία LNG ή και τα δύο για εξαγωγή φυσικού αερίου Κύπρου

 



Το φυσικό αέριο θα παραμείνει σημαντική πηγή ενέργειας έως το 2050 και οι ποσότητες των υδρογονανθράκων που θα βρεθούν από το νησιωτικό έθνος της ανατολικής Μεσογείου της Κύπρου θα μπορούσαν να φτάσουν στις αγορές μέσω αγωγού ή υγροποιώντας το για..

Fate of LyondellBasell's Houston oil refinery remains under review

 


Chemical producer LyondellBasell Industries said its Houston refinery would be a better fit with a larger oil processing company and that a sales effort continues.

The company put its 263,776-bpd plant on the market for a second