Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Στα προ COVID επίπεδα επιστρέφουν τα margins των διυλιστηρίων πετρελαίου - Αυξάνεται η παραγωγή

 





Τα διυλιστήρια πετρελαίου αυξάνουν την παραγωγή για να καλύψουν μια συγχρονισμένη αύξηση της ζήτησης σε Ασία, Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η συντήρηση των εργοστασίων και οι υψηλές τιμές φυσικού αερίου θα περιορίσουν την προσφορά το τέταρτο τρίμηνο σύμφωνα με αξιωματούχους και αναλυτές που επικαλείται το Reuters.

Tα κέρδη για την παραγωγή καυσίμων επίγειων μεταφορών όπως..

Γερμανία: 120GW των δήθεν "Α"ΠΕ δεν είναι αρκετά για να κλείσουν το 2022 τα 8,11GW πυρηνικά. Τι επιπλέον χρειάζεται;

 


Το αντιπυρηνικό κίνημα του προηγούμενου αιώνα οδήγησε στην ανάπτυξη της βιομηχανίας των δήθεν "Α"ΠΕ και, μετά το ατύχημα της Φουκουσίμα το 2011, η Μέρκελ έτρεξε να κλείσει πολλά πυρηνικά, έχοντας τη σιγουριά των λιγνιτικών και λιθανθρακικών εργοστασίων (στην εικόνα το πυρηνικό στο Philippsburg, κοντά στην Καρλσρούη. Μια μονάδα έκλεισε το 2011 και η 2η το 2019). Στο τέλος του 2022 η Γερμανία έχει προγραμματίσει να κλείσει τα υπόλοιπα πυρηνικά της, αλλά, τώρα, που έφθασε ..

Εκτιμήσεις - σοκ από Morgan Stanley: Πανάκριβο το πετρέλαιο - Το μέγα λάθος που θα συντηρεί την ενεργειακή κρίση για μια δεκαετία

 




Με τις τιμές του πετρελαίου να αυξάνονται εν μέσω μιας ευρύτερης παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης, πολλοί ελπίζουν ότι η συγκεκριμένη άνοδος των τιμών είναι πραγματικά παροδική, καθώς η αυξητική προσφορά - είτε από τον ΟΠΕΚ+ είτε από την εκμετάλλευση του..

Το έργο OSHVET: ενσωμάτωση της ασφάλειας και της υγείας στην επαγγελματική κατάρτιση

 






Η ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία της επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας (ΕΑΥ) στην αρχή της καριέρας είναι το κλειδί για μια βιώσιμη εργασιακή ζωή. Σε μια νέα διαδικτυακή ενότητα, η EU-OSHA εξηγεί τι κάνει για την προώθηση της ΕΑΥ μεταξύ των εκπαιδευτικών και των μαθητών στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (ΕΕΚ).

Το έργο OSHVET στοχεύει να προσεγγίσει ..

Μπαλάκι οι ευθύνες για το... εν αναμονή κοίτασμα στο Κατάκολο – Τι προκύπτει από τα έγγραφα που κατατέθηκαν στη Βουλή



Είναι γνωστό ότι έχουν “παγώσει” σχεδόν τα πάντα σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στις παραχωρήσεις για εκμετάλλευση και παραγωγή υδρογονανθράκων, ακόμα κι εκεί όπου προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί πρόθεση αποχώρησης των εταιρειών που τις έχουν..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΑ ΕΛΠΕ