Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Έρευνα YouGov: Ποιοι είναι σε «άρνηση» για την κλιματική αλλαγή;

Από το naftemporiki.gr
Με τον ίδιο τον πρόεδρο της χώρας να έχει καταγγείλει τα περί κλιματικής αλλαγής ως «hoax» (ψευδή είδηση), που επινόησαν οι Κινέζοι για να πλήξουν την αμερικανική βιομηχανία, δεν είναι να απορεί κανείς που οι ΗΠΑ εμφανίζουν το τρίτο υψηλότερο ποσοστό πολιτών μεταξύ 23 χωρών, που αρνούνται ότι η κλιματική αλλαγή είναι ανθρωπογενής. 

Η έρευνα διενεργήθηκε..

Το μολυσμένο πετρέλαιο εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για τους αγοραστές στο λιμάνι Ust-Luga

Από το worldenergynews.gr
Η ποιότητα του ρωσικού πετρελαίου από το λιμάνι της Βαλτικής Ust-Luga βελτιώθηκε την Πέμπτη 8/5/2019, αλλά δεν είναι αρκετά καλή για τα διυλιστήρια στην Ευρώπη, ενώ τα απαιτούμενα στάνταρ αναμένονται από τις 11 Μαΐου.

Το πετρέλαιο έχει μολυνθεί με οργανικά χλωρίδια, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τον εξοπλισμό διύλισης. Αξιωματούχοι της ρωσικής..

Χωρίς αποτέλεσμα οι διαπραγματεύσεις για την τύχη των εργολαβικών εργαζομένων της ΔΕΠΑ

Από το worldenergynews.gr
Καμία εξέλιξη στην επίλυση του εργασιακού καθεστώτος των εργολαβικών εργαζομένων στη ΔΕΠΑ και τις θυγατρικές της, υποστηρίζει το συνδικαλιστικό τους όργανο (ΣΕΦΑ-ΔΕΠΑ) πως δεν προέκυψε από τη χθεσινή (9/5) συνάντηση που είχαν εκπρόσωποί του με τον διευθυντή του γραφείου του υπουργού Ενέργειας. 

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του..

Το Σάββατο 18 Μαϊου 2019 ο Παναγιώτης Οφθαλμίδης στο Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά


Στο στούντιο της εκπομπής θα είναι καλεσμένος ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Αθήνας κ.Παναγιώτης Οφθαλμίδης από την συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αττική» .

Θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Δυτικής Αθήνας αλλά και της επικαιρότητας.

Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά, Σάββατο 18 Μαϊου στις 06.00 στον ΣΚΑΪ.