Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Vitol: Κέρδη ρεκόρ για το 2022 χάριν ενεργειακής κρίσης

 





Η Vitol ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ για το 2022, πολύ μεγαλύτερα από αυτά των ανταγωνιστών της, αναδεικνυόμενη ως ένας από τους μεγάλους νικητές της ενεργειακής κρίσης, σύμφωνα με τους..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

 

 

Η εγκατάσταση εξαγωγής LNG του Freeport φαίνεται να επανέρχεται σε πλήρη ισχύ

 




Η εγκατάσταση εξαγωγής LNG Freeport στο Τέξας λαμβάνει φυσικό αέριο από αγωγούς σε πλήρη ισχύ, υποδηλώνοντας ότι οι εργασίες υγροποίησης έχουν επανέλθει σε πλήρη ισχύ, ανέφερε το Reuters την Πέμπτη, επικαλούμενο στοιχεία ..

Τα μεγάλα ιδιωτικά διυλιστήρια της Κίνας θα διατηρήσουν την παραγωγή σε υψηλά επίπεδα έως τον Απρίλιο καθώς βελτιώνονται τα περιθώρια

 




Τα μεγάλα ιδιωτικά διυλιστήρια της Κίνας αναμένεται να λειτουργήσουν με πλήρεις ρυθμούς επεξεργασίας ή υψηλότερα μέχρι τον Απρίλιο, καθώς τα περιθώρια κέρδους τους έχουν βελτιωθεί μετά την άρση των περιορισμών για τον COVID-19, δήλωσαν αξιωματούχοι της εταιρείας την..

Η Αυστραλία οδεύει για δεύτερη χρονιά εισαγωγών ρεκόρ βενζίνης και ντίζελ





 Οι εισαγωγές βενζίνης και ντίζελ της Αυστραλίας αναμένεται να αυξηθούν κατά 2% για να σημειώσουν ρεκόρ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λόγω της πτώσης της εγχώριας παραγωγής και της οικονομικής ανάκαμψης μετά την COVID-19 που ενισχύει τη..

Shell: Σταματά την κατασκευή δύο έργων παραγωγής αεροπορικών βιοκαυσίμων και βασικών ελαίων στη Σιγκαπούρη

 





Η Shell αποφάσισε να μην προχωρήσει σε δύο έργα που μελετούσε για την παραγωγή βιοκαυσίμων και βασικών ελαίων στη Σιγκαπούρη.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι σταματάμε την εξερεύνηση δύο έργων – μιας μονάδας..

Άνοδος για το πετρέλαιο - Υποχώρησαν τα αποθέματα αργού των ΗΠΑ

 






Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν την Πέμπτη, καθώς μια αιφνιδιαστική πτώση των αποθεμάτων αργού στις ΗΠΑ και η διακοπή των εξαγωγών από την περιοχή του Κουρδιστάν στο Ιράκ αντιστάθμισαν μια μικρότερη από την..