Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Ντοκουμέντο απο τα αρχεία της NASA: Πήγαν στη Σελήνη και αυτό που είδαν… (Βίντεο)

video 00393
Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA. Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, στο φεγγάρι υπάρχουν βάσεις εξωγήινων με απίστευτα τεχνολογικά μέσα που θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από το 1972 και μετά, δεν ξαναπάτησε άνθρωπος πάνω στη Σελήνη.

ΠΗΓΗ:anekshghtakaiapokryfa.blogspot.gr

Σοκ στις συντάξεις – Καταργούνται 35 κατηγορίες για πρόωρη σύνταξη

Σοκ στις συντάξεις – Καταργούνται 35 κατηγορίες για πρόωρη σύνταξη
Ένα μεγάλο σοκ περιμένει χιλιάδες ασφαλισμένους όλων των μεγάλων Ασφαλιστικών Ταμείων της χώρας καθώς έρχονται αλλαγές που θα σημάνουν γενικευμένη αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης.
Ουσιαστικά καταργούνται 35 κατηγορίες πρόωρης συνταξιοδότησης και οι ασφαλισμένοι θα βρεθούν να δουλεύουν από 3 ως και 17 έτη περισσότερο.
Επηρεάζονται άμεσα άτομα που έχουν θεμελιωμένο δικαίωμα στο δημόσιο, τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ, άτομα που υπάγονται στα βαρέα και ανθυγιεινά, αλλά και αγρότες.

Ποιοι και από ποια Ταμεία θίγονται...

H κυβέρνηση θα υπογράψει τον Greek Stream κατά τη διάρκεια της συνόδου των BRICS!

Αποτέλεσμα εικόνας για H κυβέρνηση θα υπογράψει τον Greek Stream κατά τη διάρκεια της συνόδου των BRICS!
Η ελληνική κυβέρνηση θα υπογράψει σχετικό μνημόνιο με τη Ρωσία για την κατασκευή του αγωγού κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ στην Πετρούπολη, όπου έχει ανακοινωθεί ότι θα συμμετάσχει μεγάλη ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής των πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ουσιατικά πρόκειται γαι την άτυπη Σύνοδο των BRICS λίγο πριν την επίσημη που θα ακολουθήσει στις αρχές Ιουλίου στην ρωσική πόλη Ufa, όπου και θα συζητηθεί η αποδοχή της Ελλάδας ως μέλους της τράπεζας των πανίσχυρων αυτών χωρών.

«Θα προσπαθήσουμε να ...

Γιατί η Διάσκεψη του Παρισιού το Δεκέμβριο 2015 είναι από πριν καταδικασμένη σε αποτυχία;


Το Δεκέμβριο 2015 πρόκειται να γίνει στο Παρίσι η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα (Conference Of the Parties, COP 21) και πολλές προσδοκίες καλλιεργούν όσοι έχουν επενδύσει στην "πράσινη" οικονομία, άλλως γνωστή ως "πράσινη απάτη". Προσδοκίες που καλλιεργούσαν και πριν 6 χρόνια, στην COP 15 της Κοπεγχάγης, αλλά διαψεύστηκαν οικτρά, καθώς εκεί απλά πιστοποιήθηκε το χάσμα που χωρίζει τον αναπτυγμένο δυτικό κόσμο απ' τον αναπτυσσόμενο. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση αυτό το χάσμα να γεφυρωθεί στο Παρίσι;

Η γνωστή σε όλους ΒΡ εδώ και πάνω από 60 χρόνια κάθε καλοκαίρι βγάζει μια στατιστική έκθεση για την ενέργεια την προηγούμενη χρονιά. Η έκθεση παίρνει πάντα μεγάλη δημοσιότητα και τα στοιχεία της χρησιμοποιούνται ευρέως από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Το 2011 έδωσε στη δημοσιότητα το BP Energy Outlook 2030, μια πρόβλεψη για το πώς θα ....

Τουρκία: Έληξε η απεργία των εργαζομένων στη μονάδα της Petkim, στη Σμύρνη


Αργά χθες το βράδυ τερματίστηκε η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην πετροχημική μονάδα της Petkim, στη Σμύρνη. Περισσότεροι από 1.000 εργαζόμενοι στη μονάδα κατέβηκαν σε απεργία στις 28 Μαΐου, προχωρώντας σε κατάληψη.

Τελικά κατέληξαν σε συμφωνία με την εργοδοσία για τη χορήγηση...

Ανακοίνωση ΠΟΕ για συνάδελφο Κώστα Μαγγούρα

Π.Ο.Ε.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας και όλοι οι εργαζόμενοι του Κλάδου εκφράζουμε τη βαθιά
μας θλίψη και οδύνη στην οικογένεια, καθώς και στους συναδέλφους μας στα ΕΛΠΕ για το
θάνατο του τέταρτου συναδέλφου Κώστα Μαγγούρα που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 31
Μαΐου μετά από 25 μέρες άνισης μάχης .

                             Καλό ταξίδι και σε σένα συνάδελφε Κώστα


ΠΗΓΗ:poenergias.gr

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΑΓΓΟΥΡΑ.

.
Το ΕΚΕΔΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον άδικο χαμό του συναδέλφου Κώστα Μαγγούρα .

Δυστυχώς ο επίλογος του τραγικού δυστυχήματος   στα ΕΛΠΕ στις 8 Μαΐου  έκλεισε με τον χαμό και του τέταρτου συναδέλφου Κώστα Μαγγούρα.

Το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής θέλει να εκφράσει την λύπη του και την συμπαράστασή του στους οικείους του αδικοχαμένου συναδέλφου


ΠΗΓΗ:ekeda.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΚΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,


Αποχαιρετούμε σήμερα τον Κώστα Μάγγουρα. Τον τελευταίο από τους πολυτραυματίες  συναδέλφους του  ατυχήματος των ΒΕΑ της 8.05.15, που μάταια πάλεψε να κρατηθεί στην ζωή και έκλεισε τον κύκλο της ανείπωτης φρίκης που βίωσαν όλοι τους.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου φίλου και συναδέλφου μας.


ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ

Οι Κολοσσοί του Πετρελαϊκού Κλάδου Λένε ότι το Μέλλον Ανήκει στο Φυσικό Αέριο

Αποτέλεσμα εικόνας για φυσικο αεριο ρωσια
Οι μεγαλύτερες πετρελαϊκές επιχειρήσεις του κόσμου, που έχουν αντλήσει τρισεκατομμύρια βαρέλια αργού από τη γη, λένε τώρα ότι το μέλλον ανήκει στο άλλο βασικό προϊόν τους: το φυσικό αέριο, ένα  καύσιμο που προωθούν ως τον διάδοχο του άνθρακα.
Εν όψει της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα στα τέλη του έτους, οι εταιρείες ορυκτών καυσίμων, όπως οι Royal Dutch Shell και η Total, επικεντρώνουν την προσοχή τους (και συνεπώς την παραγωγή τους) στο φυσικό αέριο ως μία πιο καθαρή εναλλακτική λύση στον φθηνό άνθρακα που κυριαρχεί στην παγκόσμια παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Αυτή η στροφή έχει...

Σε ρώσικα χέρια βραζιλιάνικα κοιτάσματα πετρελαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιοπηγη
Τον πλήρη έλεγχο των δύο περιοχών εξερεύνησης πετρελαίου και φυσικού αερίου στη λεκάνη του ποταμού Solimões στη Βραζιλία αποκτά ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Rosneft. Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, ο τοπικός εταίρος PetroRio πωλεί στη ρωσική εταιρεία το μερίδιό του, της τάξης του 55% έναντι 55 εκατ. δολαρίων.

«Πρόκειται για μία πολύ καλή συμφωνία» δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ο επικεφαλής της Rosneft Ίγκορ Σέτσιν, χωρίς να ...

Για τη μάνα του νεκρού εργάτη

Για τη μάνα του νεκρού εργάτη
Τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν μαζί της και χώρος δεν υπάρχει γι’ αυτή στις περιγραφές του «τραγικού περιστατικού».

του Στάθη Χαντζόπουλου

Ο αχός από την έκρηξη και το ουρλιαχτό των σειρήνων της πυροσβεστικής την βρήκαν σκυμμένη και αυτή στον δικό της αγώνα για το μεροκάματο. Δεν ήταν από αυτά που μπορούσε ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενηµερώνουµε πως η νεκρώσιµος ακολουθία του συν. Κώστα Μαγγούρα θα γίνει σήµερα Τρίτη 02/06/15 και ώρα 16:00 στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Βλαχερνών στην Αµφιάλη και η ταφή στα Κοιµητήρια του Σχιστού.
Το ∆.Σ. του Σωµατείου µας σε έκτακτη συνεδρίασή του, αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης Στάσης Εργασίας από 14:00 έως 18.00.
Θα υπάρχουν λεωφορεία προς και από το Κοιµητήριο, τα οποία θααναχωρήσουν στις 15:00 από τις ΒΕΑ.


                                    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ
                                                        ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑ∆ΕΛΦΕ ΚΩΣΤΑ