Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Τελειώνει ο Μάρτιος και η φύση ξεμπροστιάζει -ξανά- τους κλιματικούς απατεώνες.

 





Η επιστήμη αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε παράλληλα με την ιστορία της ανθρωπότητας ως παρατήρηση της φύσης. Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί παρατηρούσαν τη φύση για να καταλάβουν τι συμβαίνει γύρω τους με την εναλλαγή των εποχών και να προσπαθήσουν να προβλέψουν την εξέλιξη της παραγωγής των τροφίμων. Ασσύριοι, Βαβυλώνιοι, Αιγύπτιοι, Έλληνες Κινέζοι, Ρωμαίοι, ο Δαρβίνος, όλοι στην παρατήρηση της φύσης επικεντρώθηκαν.

Στη σημερινή εικόνα βλέπουμε μια ανθισμένη αμυγδαλιά, απ' τις χιλιάδες που βλέπουμε αυτές..

24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


 

Η ανάπτυξη του σχιστόλιθου περιορίζεται από τα σημεία συμφόρησης της εφοδιαστικής αλυσίδας

 


Όλοι όσοι ήλπιζαν ότι το επίθεμα σχιστόλιθου των ΗΠΑ θα μπορούσε να αυξήσει γρήγορα την παραγωγή πετρελαίου για να καλύψει το κενό που αφήνει η ρωσική προσφορά στη δυτική αγορά πετρελαίου αντιμετωπίζουν μια απογοήτευση —τουλάχιστον φέτος.  Τα σημεία συμφόρησης της εφοδιαστικής αλυσίδας από το εργατικό δυναμικό στην άμμο και τον εξοπλισμό εμποδίζουν την αύξηση της παραγωγής πετρελαίου..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

 


Ο αιματοβαμμένος αγωγός προκάλεσε τη ρωσική εισβολή;

 


Δεν τερματίστηκε, δεν διαλύθηκε, ο αγωγός Nord Stream 2 βρίσκεται επισήμως σε αναμονή και ορισμένοι στη Γερμανία εξακολουθούν να ελπίζουν ότι θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον αιματοβαμμένο αγωγό στο μέλλον, γράφει ο Mykhailo Gonchar.

Η Γερμανία είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για πέμπτη συνεχή χρονιά – είναι ένας..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ

 


ΕΛΠΕ: Πουλά απαιτήσεις 280 εκατ. ευρώ από πρατήρια καυσίμων

 


Την πώληση χαρτοφυλακίου απαιτήσεων σε καθυστέρηση από βενζινάδικα είναι έτοιμος να εκκινήσει ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια προκειμένου να ενισχύσει έτι περαιτέρω τη ρευστότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το σύντομο ενημερωτικό..