Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Απόφαση ρωσικού δικαστηρίου θέτει την τοπική Shell JV τεθεί υπό τον έλεγχο της Μόσχας

 



Ρωσικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα ότι η εταιρεία Salym Petroleum Development (SPD), μια κοινοπραξία μεταξύ της Shell και της Gazprom Neft, θα πρέπει να περιέλθει υπό ρωσική δικαιοδοσία, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο..

Γ. Μανιάτης: Και λειψυδρία μετά το ενεργειακό..

 





Πάνω από 44 χώρες πρόκειται να αντιμετωπίσουν υψηλή πίεση από έλλειψη νερού μέχρι το 2040. Μεταξύ αυτών η Ελλάδα και η Ισπανία. Συνολικά, οι μεσογειακές χώρες ανήκουν στις περιοχές του πλανήτη με τους υψηλοτέρους..

Όμιλος ΕΛΠΕ: Επιβραβεύει και φέτος τους αριστούχους νεοεισαχθέντες φοιτητές όμορων Δήμων

 



Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “Proud of Youth” το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά τους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου, στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος βρίσκεται πάντα...

Η Eni ανακάλυψε ένα από τα «μεγαλύτερα κοιτάσματα του κόσμου» στο Οικόπεδο 6!

 



Η ιταλική εταιρεία υδρογονανθράκων Eni ανακοίνωσε μαζί με την γαλλική TotalEnergies, με την οποία και έχει δημιουργήσει κοινοπραξία, ότι εντόπισε αποθέματα φυσικού αερίου 70 δισεκατομμυρίων κυβικών..