Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

Από το ekeda.gr
Το Δίκτυο Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Εργαζομένων και Ανέργων του ΙΝΕ ΓΣΕΕ στο πλαίσιο συνεργασίας με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ελευσίνας σκοπεύει να υλοποιήσει ομαδικά εργαστήρια πληροφόρησης και συμβουλευτικής για ανέργους στην Ελευσίνα, με στόχο την πληρέστερη υποστήριξη για την ένταξη ή την επανένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Τα ομαδικά εργαστήρια παρέχονται δωρεάν και υλοποιούνται από ..

Shell: Σταμάτησε η παραγωγή σε 4 πλατφόρμες στον Κόλπο του Μεξικού

Από το worldenergynews.gr
Η Royal Dutch Shell ανακοίνωσε την Τρίτη 14/11 ότι η παραγωγή σε τέσσερις πλατφόρμες πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού έχει σταματήσει μετά την πυρκαγιά της 8ης Νοεμβρίου στην πλατφόρμα Enchilada.

"Η παραγωγή είναι κλειστή στις πλατφόρμες Enchilada και Salsa που λειτουργούν με τη Shell, καθώς και το..

Φορτηγίδα ανεφοδιάζει με LNG πλοία στον Ατλαντικό Ωκεανό

Από το naftikachronika.gr
Shell Trading, θυγατρική εταιρεία της Royal Dutch Shell, υπέγραψε συμφωνία, μακροχρόνιας διάρκειας, με την Q-LNG Transport, για τη ναύλωση μιας νέας φορτηγίδας η οποία θα ανεφοδιάζει με LNG όσα πλοία πλέουν κοντά στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Shell Trading, καθώς για πρώτη φορά ..

Σε υψηλό 46 ετών τα κέρδη των Ιαπωνικών μονάδων διύλισης

Από το worldenergynews.gr
Τα κέρδη για τα ιαπωνικά εργοστάσια διύλισης αυξήθηκαν  σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, καταγράφοντας τα  υψηλότερα ποσοστά σε 46 χρόνια, λόγω των υψηλών περιθωρίων κέρδους και μετά τα κυβερνητικά μέτρα ενοποίησης του κλάδου.

Σύμφωνα με το Reuters ο μεγαλύτερος παραγωγός της Ιαπωνίας JXTG Holdings αλλά και άλλες μονάδες διύλισης αύξησαν επίσης..

Γ. Στεργιούλης (ΕΛΠΕ): 6 ακρογωνιαίοι πυλώνες για υγιή υπερ-απόδοση

Από το worldenergynews.gr
Για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα και συνδιοργανώνεται από τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, το ετήσιο τριήμερο Συνέδριο της ERTC (European Refining Technology Conference), το οποίο διενεργείται παράλληλα με την Παγκόσμια Σύνοδο για τα Πετροχημικά (Global Petrochemicals Summit). 

Η «Ευρωπαϊκή Διάσκεψη για την Τεχνολογία Διύλισης – ERTC», είναι το μεγαλύτερο και πλέον επιδραστικό Συνέδριο του κλάδου Διύλισης της Ευρώπης και συγκεντρώνει..

IEA: Άνοδος της ενεργειακής ζήτησης κατά 30% ως το 2040 με αυξημένες εκπομπές CO2

Από το energypress.gr
Την ετήσια έκθεσή του για την παγκόσμια ενεργειακή αγορά δημοσίευσε σήμερα ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (ΙΕΑ), όπου αναγνωρίζει τις εξής βασικές τάσεις: Την πτώση του κόστους και την ταχεία ανάπτυξη των ΑΠΕ, τον εξηλεκτρισμό, τη στροφή προς μια οικονομία με βάση τις υπηρεσίες, το καθαρότερο ενεργειακό μείγμα της Κίνας και την αντοχή της σχιστολιθικής παραγωγής στις ΗΠΑ.

Την  ίδια στιγμή, παρατηρείται..

Όταν ο ίδιος ο πλανήτης εκθέτει ανεπανόρθωτα τον περιφερόμενο θίασο της κλιματικής προπαγάνδας.


Από το greeklignite.blogspot.gr
Αυτές τις ημέρες ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ της κλιματικής προπαγάνδας βρίσκεται  σ' άλλη μια Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, στη Βόννη, εκεί όπου υποτίθεται πως "προεδρεύουν" τα "κατακαημένα" Νησιά Φίτζι, που κινδυνεύουν να χαθούν ΑΝ ανεβεί η στάθμη της θάλασσας λόγω της ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ "ανθρωπογενούς" κλιματικής αλλαγής. 

Η στάθμη της θάλασσας βεβαίως δεν ήταν ποτέ σταθερή στη μακραίωνη ιστορία του πλανήτη, τόσο στη διάρκεια των δισεκατομμυρίων ετών όσο και μέχρι πριν λίγες μόλις χιλιάδες χρόνια, όπως δείχνουν..

Ηλεκτρονική βάση καταχώρισης δεδομένων Τεχνικών Ασφάλειας και διαδικασία ανάθεσης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας μέσω ΟΠΣ-ΣΕΠΕ

Από το ergasiaka-gr.net
Ηλεκτρονική βάση καταχώρισης δεδομένων Τεχνικών Ασφάλειας και διαδικασία ανάθεσης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας μέσω ΟΠΣ-ΣΕΠΕ

Απόφαση αριθ. 50067/28 - ΦΕΚ Β 3952/10-11-2017

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

IEA: Οι ΗΠΑ θα ξεπεράσουν και τη Σαουδική Αραβία σε παραγωγή πετρελαίου

Από το newmoney.gr
Η αύξηση της προσφοράς αμερικανικού σχιστολιθικού πετρελαίου και αερίου θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ στην ιστορία της εν λόγω βιομηχανίας, προβλέπει ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας (ΙΕΑ).

Έως το 2025, η αύξηση της αμερικανικής παραγωγής πετρελαίου θα εξισωθεί με..

Motor Oil: Ρεκόρ εξαγωγών και χαμηλές δανειακές υποχρεώσεις

Από το euro2day.gr
Ξεπέρασαν το 75% των πωλήσεων οι εξαγωγές των διυλιστηρίων της Motor Oil ΜΟΗ -1,46% το εννιάμηνο του έτους, αναδεικνύοντας τον δυναμισμό του ομίλου.

Επιστροφή στην εποχή των καλών μερισμάτων δείχνει επίσης..

Νότια Κορέα: Επενδύσεις 5 δισ. δολ. από τρία διυλιστήρια

Από το worldenergynews.gr
Τρία διυλιστήρια της Νότιας Κορέας  σχεδιάζουν να δαπανήσουν πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια για τις αναβαθμίσεις των μονάδων, ανταποκρινόμενα στους αυστηρότερους κανόνες για τα καύσιμα πλοίων, ενισχύοντας την παραγωγή καυσίμων χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο καθώς και άλλων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Τα διυλιστήρια ελπίζουν ότι..