Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Are U.S. Refiners Ramping Up Fuel Production Too Early?

 


Refiners in the United States may be boosting fuel production too early, Bloomberg has reported, citing the latest data on refinery runs and utilization rates.

Refinery runs in the week to June 4 stood at 15.9 million bpd, according to the latest weekly report from the Energy Information Administration. Capacity utilization..

Νέα Σύνθεση ΔΣ ΠΣΕΕΠ

 

 

Κλιματική αλλαγή: Ακτιβιστές προσφεύγουν κατά της Νορβηγίας για το πετρέλαιο της Αρκτικής

 



Έχοντας εξαντλήσει τα νομικά τους μέσα στα δικαστήρια της Νορβηγίας, ακτιβιστές του κλίματος προσέφυγαν κατά τoυ Όσλο στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, υποστηρίζοντας ότι οι νέες γεωτρήσεις που σχεδιάζονται στην Αρκτική στερούν τους νέους ανθρώπους από το μέλλον τους.

Η προσφυγή, την οποία κατέθεσαν έξι νέοι 20-27 ετών σε συνεργασία..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ

 


Πόσο CO₂/km εκπέμπει πραγματικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

 




Το να πιστεύουμε πως τα ηλεκτρικά οχήματα είναι απολύτως καθαρά και φιλικά προς το περιβάλλον, αποτελεί μία πλάνη. Και επιτρέψτε μας να εξηγήσουμε τι εννοούμε, καθώς δεν θα πρέπει να παρεξηγηθούμε σε αυτό. Προφανώς η τεχνολογία και η χρήση των ηλεκτρικών οχημάτων εξασφαλίζει μία σειρά από πλεονεκτήματα, έναντι των συμβατικών αυτοκινήτων. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πάντα είναι ρόδινα στο..

Βιοκαύσιμα: Δύσκολες Ισορροπίες στη Βιομηχανία Διύλισης των ΗΠΑ





 Τρόπους με τους οποίους θα χαλαρώσει για τα διυλιστήρια πετρελαίου στις ΗΠΑ τους κανόνες που αφορούν την ανάμιξη του ορυκτού καυσίμου με βιοκαύσιμα, εξετάζει η κυβέρνηση Μπάιντεν, υπό την πίεση των εργατικών συνδικάτων και γερουσιαστών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου από τη γενέτειρα του Αμερικανού προέδρου, την πολιτεία Ντέλαγουερ.

Το θέμα έχει φέρει απέναντι δύο σημαντικές εκλογικές..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ