Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΕΛΠΕ: Καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ η απόσχιση του κλάδου διύλισης και πωλήσεων πετρελαιοειδών

 


Η «Ελληνικά Πετρέλαια ΕΛΠΕ » με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 296601000 (εφεξής η «Διασπώμενη») ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της αποφάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 10.12.2021, εγκρίθηκε - δυνάμει της υπ’ αριθ. 142903/03.01.2022 απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) στις 03.01.2022 με Κωδικό Αριθμό Καταχώρησης 2767913 η διάσπαση της, με απόσχιση..

Εισαγωγές Πετρελαίου και Φ. Αερίου Τινάζουν τον Προϋπολογισμό στον Αέρα



Κανονικά δεν θα έπρεπε το πετρέλαιο και το φ. αέριο σε μια χώρα που διαθέτει σημαντικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων, όχι σε μια αλλά σε πολλές περιοχές της επικράτεια της, να αποτελούν αστάθμητους παράγοντες ικανούς να ανατρέψουν βασικά δεδομένα τόσο στον προϋπολογισμό του κράτος όσο και στους αντίστοιχους οικογενειακούς. Σήμερα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο αφού ενάντια στην κοινή λογική και το εθνικό συμφέρον διαδοχικές..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στην ΚΑΒΑΛΑ OIL A.E. ΄΄ΒΑΡΕΛΙ΄΄



                  






                 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΑ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ:

                                   ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ENERGEAN 

                                            ΜΑΣ EΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ 

                                                             ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ 

                             ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ!!!


Η εταιρία αρνήθηκε να..

Στα «άδυτα» του υδρογόνου ρίχνεται η ExxonMobil - Ποιο είναι Hydrogen Hub που κοστίζει 565 εκατ. δολ.

 




Κοινό τόπο αποτελεί η άποψη πλέον ότι μια μελλοντική βιομηχανία υδρογόνου χαμηλών εκπομπών άνθρακα θα προκύψει σε βιομηχανικές ομάδες. Η έμφαση δίνεται στα λιμάνια, όπου οι συγκεντρώσεις βασικών βιομηχανιών, αγωγών και ναυτιλίας θα υποστηρίξουν την παραγωγή μεγάλης κλίμακας και τον αποτελεσματικό..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ

 

 

Fossil Fuel Financing Under Pressure As Wall Street Caves To ESG Demands



 Most U.S. oil and gas firms expect to raise their capital expenditures next year, as analysts have largely forecast in recent months. Yet, capital available to the industry is constantly shrinking as banks continue to shun the sector due to ESG pressures and as the Biden Administration, with its green agenda and..