Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Εγκρίθηκε η νέα εταιρική ταυτότητα των ΕΛΠΕ

 



Εγκρίθηκε παμψηφεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων των Ελληνικών Πετρελαίων, που συνεδρίασε σήμερα, η αλλαγή της εταιρικής ταυτότητας σε HELLENiQ ENERGY.

«Το νέο όνομα σηματοδοτεί την αλλαγή της στρατηγικής και αγκαλιάζει όλες μας τις δραστηριότητες. Η κατεύθυνση στην οποία..

Πώς ο σχιστόλιθος των ΗΠΑ μειώνει τις εκπομπές του

 



Η διέγερση θραύσης σχιστόλιθου βράχου, συμβατικά γνωστή ως «Fracking or Frac'ing», έχει μετατρέψει την Αμερική σε ενεργειακή δύναμη, τα τελευταία 12 χρόνια. Αυτή η γενναιοδωρία από τον σχιστόλιθο επέτρεψε στη χώρα να παρέχει μεγάλο μέρος των ενεργειακών της αναγκών με ένα σημαντικό ποσό που απομένει..

Πυρκαγιά που προκλήθηκε από καταιγίδα κεραυνών πλήττει το διυλιστήριο του Πουέρτο λα Κρουζ της Βενεζουέλας

 


Πυρκαγιά που προκλήθηκε από καταιγίδα κεραυνών ξέσπασε στο  διυλιστήριο  Πουέρτο λα Κρουζ της Βενεζουέλας τη Δευτέρα, αφήνοντας ένα ψηλό νέφος μαύρου καπνού, σύμφωνα με κυβερνητικούς αξιωματούχους και πηγές.

Το συμβάν είναι η πιο..

Η Neste ξεκινά μελέτη για τη μετάβαση του διυλιστηρίου της Porvoo σε μια ανανεώσιμη και κυκλική τοποθεσία, τερματίζοντας τη διύλιση αργού πετρελαίου στα μέσα της δεκαετίας του 2030



Βασιζόμενη στην ικανότητά της για προληπτικό μετασχηματισμό, η Neste ξεκινά μια στρατηγική μελέτη για τη μετάβαση του διυλιστηρίου της στο Porvoo της Φινλανδίας σε διύλιση μη αργού πετρελαίου και σε μια παγκοσμίως κορυφαία τοποθεσία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και..