Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

ΥΠΕΝ: Χορήγηση Άδειας Εμπορίας αφορολόγητων ναυτιλιακών καυσίμων κατηγορίας Β1 στην Cetracore-Jetoil ΑΕ

Από το energypress.gr
Με σημερινή του απόφαση το ΥΠΕΝ προέβη στη χορήγηση Άδειας Εμπορίας αφορολόγητων ναυτιλιακών καυσίμων κατηγορίας Β1΄ στην εταιρεία με την επωνυμία «Cetracore-Jetoil Ανώνυμη Εταιρεία Πετρελαιοειδών» και διακριτικό τίτλο «Cetracore-Jetoil ΑΕ». 

Οι ιδιόκτητοι αποθηκευτικοί χώροι που..

Απόρρητη έκθεση της CIA αποκαλύπτει την απάτη της δήθεν "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής"!


Από το greeklignite.blogspot.com
Αυτές τις ώρες λαϊκιστές πολιτικοί απατεώνες συνωστίζονται στη Μαδρίτη για το καθιερωμένο πανηγυράκι του COP25, πλειοδοτώντας σε καταστροφολογία περί της δήθεν "κλιματικής αλλαγής", προκειμένου να επιβάλουν ολοένα και περισσότερους "πράσινους" φόρους: πρόκειται για τη μεγαλύτερη από καταβολής της ανθρωπότητας αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου υπέρ των ολίγων.

Ωστόσο, μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση της CIA για..

Εγκαίνια του αγωγού φυσικού αερίου «Power of Siberia» ανάμεσα σε Κίνα - Ρωσία

Από το worldenergynews.gr
Ξεκίνησε σήμερα (2/12) η μεταφορά του ρωσικού φυσικού αερίου στην Κίνα, μέσω του αγωγού Power of Siberia, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Τόσο ο Vladimir Putin όσο και ο Κινέζος ομόλογός του, Xi Jinping παρακολούθησαν την τελετή έναρξης μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως αναφέρει το Tass.

«Αυτό το βήμα φέρνει..

Τροποποίηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο

Από το worldenergynews.gr
Με απόφαση του αρμόδιου Γενικού Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανανεώνεται/ τροποποιείται η υπ’ αρ. πρωτ. 101138/1.10.2009, Δ/νση Ε.Α.Ρ.Θ. /ΥΠΕΧΩΔΕ, Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ), για τη λειτουργία του διυλιστηρίου Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου (ΒΕΑ) της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., που λειτουργεί στο 17ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στον Ασπρόπυργο του Ν. Αττικής.

Η τροποποίηση αφορά:

H Energean Δεσμεύεται να Πετύχει Μηδενικούς Ρύπους Έως το 2050

Από το energia.gr
Η Energean γίνεται η πρώτη εισηγμένη στο Λονδίνο εταιρεία έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων, που δεσμεύεται στην εκστρατεία του ΟΗΕ για συγκράτηση της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη κατά 1,5 βαθμούς Κελσίου, σε σχέση με τα επίπεδα της προβιομηχανικής εποχής.

Η Energean υποστηρίζει και δεσμεύεται..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ

Από το poenergias.gr
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αγώνα του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα για την απόκρουση των άδικων απολύσεων εργαζόμενων, μέσω τρίτων εταιρειών, στην Εθνική Τράπεζα.

Εργαζόμενοι που απασχολούνταν επί σειρά ετών ή/και δεκαετιών στην Εθνική Τράπεζα σε διευθύνσεις όπως η Διεύθυνση Καρτών, Προμηθειών, κλπ. απολύονται χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να ληφθούν υπόψη κοινωνικά κριτήρια, χωρίς..

Υπέγραψαν συλλογική σύμβαση και νέο εσωτερικό κανονισμό εργασίας στο ΔΕΣΦΑ

Από το energypress.gr
Η Νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και ο νέος Εσωτερικός Κανονισμός Εργασίας υπεγράφησαν εχθές μεταξύ του ΔΕΣΦΑ και του Προεδρείου του Συλλόγου Εργαζομένων της εταιρείας (ΣΕΔΕΣΦΑ), επιβεβαιώνοντας σχετικό προηγούμενο ρεπορτάζ του energypress. 

Ειδικότερα, η ανακοίνωση του ΔΕΣΦΑ αναφέρει τα εξής: