Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Capital Link: Τι ανέφεραν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ενέργειας

 


Στις 15-16/12 έλαβε χώρα με σημαντική επιτυχία το Ετήσιο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο «22nd Annual Capital Link Invest in Greece Forum “Greece – Looking ahead with Confidence».

Η Ψηφιακή μορφή του Συνεδρίου έδωσε τη δυνατότητα συμμετοχής και παρακολούθησης σε ένα παγκόσμιο κοινό. Μάλιστα, το Συνέδριο συγκέντρωσε εξέχουσες προσωπικότητες από την διεθνή και ελληνική..

ΕΥΧΕΣ ΓΣΕΕ

 


The Pipeline Tech Transforming The Oil Industry

 


Monitoring and maintenance of pipelines costs energy companies approximately $1.4 billion every year. But what if innovative solutions could help rein in this cost by automating monitoring processes and communicating maintenance issues through smart technology? We’re already starting to see the use of drones for pipeline monitoring purposes, but some companies are going directly to the source by creating..

Παρατείνεται ως 31 Ιανουαρίου η υποχρεωτική τηλεργασία - Τι πρέπει να γνωρίζετε

 


Η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και Υγείας, προβλέπει την παράταση της τηλεργασίας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021.

Με αυτό τον τρόπο παρατείνεται η υποχρέωση του εργοδότη εφόσον είναι δυνατόν να δηλώσει στο σύστημα της εξ αποστάσεως εργασίας για το 50% του προσωπικού τους μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 και του κυλιόμενου ωραρίου προσέλευσης και αποχώρησης..

Ενεργειακή Ανεξαρτησία και Αποκλίσεις

 



Πολλές χώρες της Νοτιοανατολικής Μεσογείου σχεδιάζουν εγκαταστάσεις επαναεριοποίησης φυσικού αερίου (FSRU), και σε ορισμένες περιπτώσεις σταθμούς υγροποίησης φυσικού αερίου (LNG). Για την επαναεριοποίηση, το υγροποιημένο αέριο πρέπει να φτάσει με πλοίο από περιοχές εντός ή εκτός της Μεσογείου, όπου υπάρχουν σταθμοί υγροποίησης. Το 2019 εκτιμάτο ότι οι παγκόσμιες επενδύσεις του τομέα τα επόμενα χρόνια..

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το φωτοβολταϊκό 204 MW των ΕΛΠΕ στην Κοζάνη

 




«Σάρκα και οστά» άρχισε να παίρνει από τον Νοέμβριο 2020 η υλοποίηση της εμβληματικής «πράσινης» επένδυσης των Ελληνικών Πετρελαίων στην Κοζάνη, μέσω της ΕΛΠΕ Ανανεώσιμες, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησαν τα χωματουργικά έργα για τη διαμόρφωση των χώρων όπου πρόκειται να εγκατασταθούν..