Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Baker Hughes: Αυξήθηκαν οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου για πρώτη φορά σε τρεις εβδομάδες

Από το worldenergynews.gr
Οι αμερικανικές  ενεργειακές επιχειρήσεις αύξησαν τον αριθμό των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων που λειτουργούν για πρώτη φορά σε τρεις εβδομάδες, ακόμη και όταν η παραγωγή αργού επιβραδύνεται με την καταμέτρηση των εγκαταστάσεων να υποχωρεί πέντε συνεχόμενους μήνες λόγω των περικοπών των δαπανών.

Οι εταιρείες πρόσθεσαν δύο πλατφόρμες..

Η Ημέρα της Ευρώπης ανοίγει τις πόρτες των θεσμικών οργάνων της ΕΕ για εορτασμούς

Από το osha.europa.eu
Κάθε χρόνο, στις 9 Μαΐου, η Ευρώπη γιορτάζει την ιδέα της αρμονικής συνύπαρξης των Ευρωπαίων πολιτών με ειρήνη και ενότητα, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Robert Schuman στην ιστορική πλέον ομιλία του στο Παρίσι το 1950 . Με την πάροδο των ετών, το όραμά του έχει εξελιχθεί σε μια κοινωνία κοινών αξιών που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ συμμετέχουν..

Ο Δρόμος προς μια Νέα Πετρελαϊκή Κρίση Είναι Ακόμη Ανοικτός

Καθώς καταργήθηκαν, χθες, οι εξαιρέσεις που παραχώρησαν οι ΗΠΑ σε οκτώ χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, από τις εισαγωγές πετρελαίου από το Ιράν, η διεθνής κοινότητα εισέρχεται σε μια νέα άτυπη συνθήκη σχέσεων με την Τεχεράνη. Οι ΗΠΑ σε σύμπραξη με τους συμμάχους της, Ισραήλ και Σαουδική Αραβία, κατηγορούν το θεοκρατικό..

Ράλι στις ευρωπαϊκές αγορές ντίζελ - Σε υψηλό έξι εβδομάδων τα περιθώρια διύλισης

Από  το worldenergynews.gr
Η ευρωπαϊκή αγορά ντίζελ βρίσκει απροσδόκητη στήριξη από τη διακοπή του κλάδου διύλισης μετά το κλείσιμο του ρωσικού αγωγού Druzhba  λόγω μολυσμένου πετρελαίου.

Τα περιθώρια διύλισης ντίζελ LGCc1-LCOc1, ένα μέτρο της κερδοφορίας για την παραγωγή ντίζελ από αργό πετρέλαιο, έφθασαν..

No Commen