Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Η άνοδος των συστημάτων διαχείρισης εργαζομένων που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη: τι είναι αυτό για την ΕΑΥ;

 


Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εισάγουν συστήματα διαχείρισης εργαζομένων που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά τους ή να εντοπίσουν τους κινδύνους για την επαγγελματική ασφάλεια και υγεία. Αυτό περιλαμβάνει συστήματα για την παρακολούθηση της απόδοσης και της δέσμευσης των εργαζομένων ή συστήματα για τον αυτόματο προγραμματισμό και την κατανομή εργασιών.

Μια νέα έκθεση περιγράφει τα χαρακτηριστικά αυτών των νέων μορφών διαχείρισης..

Το κορυφαίο διυλιστήριο της Ινδίας βλέπει το πετρέλαιο να παραμένει πάνω από 100 δολάρια φέτος

 


Οι τιμές του πετρελαίου πιθανότατα θα παραμείνουν υψηλές πάνω από 100 δολάρια το βαρέλι για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία ταράζει τις αγορές και αλλάζει τις εμπορικές ροές, σύμφωνα με το κορυφαίο διυλιστήριο της Ινδίας, Indian Oil Corporation (IOC).

Οι επιπτώσεις από τον..

Το κόστος του διυλιστηρίου πετρελαίου του Μεξικού αυξάνεται στα 12 δισεκατομμύρια δολάρια, λέει ο πρόεδρος

 




(Reuters) - Ένα μεγάλο νέο  διυλιστήριο πετρελαίου  υπό κατασκευή στις ακτές του Κόλπου του Μεξικού θα κοστίσει τελικά μεταξύ 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από περίπου 8 δισεκατομμύρια δολάρια που είχε αρχικά εκτιμηθεί από την κυβέρνηση, δήλωσε την..

Σταματούν οι παραδόσεις καυσίμων της Total λόγω απεργίας - "Δεν κινδυνεύει η επάρκεια των πρατηρίων" λέει η εταιρεία

 




Η TotalEnergies έχει λάβει υλικοτεχνικά μέτρα για να διασφαλίσει ότι το δίκτυο πρατηρίων καυσίμων της και οι πελάτες της θα είναι επαρκώς εφοδιασμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, παρά την απεργία που έπληξε τα γαλλικά διυλιστήρια πετρελαίου την..

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ / Ερώτηση βουλευτών για την παραβίαση εργατικής νομοθεσίας από τη Διοίκηση των ΕΛΠΕ

 


Στον Όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» (ΕΛΠΕ) έχουν πυκνώσει από την ανάληψη της νέας Διοίκησης το φθινόπωρο του 2019 και έπειτα, τα περιστατικά παραβίασης της εργατικής νομοθεσίας και απαξίωσης των εργαζομένων, επισημαίνουν 51 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με κοινή πρωτοβουλία της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και του Σωκράτη Φάμελλου.

Όπως τονίζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σύμφωνα με καταγγελίες..

Η άνοδος των ρομπότ στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου

 


Καθώς η ψηφιοποίηση και η τεχνητή νοημοσύνη γίνονται ζωτικής σημασίας στοιχεία για τον εκσυγχρονισμό του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, η χρήση της ρομποτικής αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά καθώς οι ενεργειακές εταιρείες προσπαθούν να καινοτομήσουν. Οι επενδύσεις στη ρομποτική για..

Diesel Crisis Not Solved By Ramp-Up In Renewable Diesel

 


A ramp-up in renewable diesel capacity in the United States over the medium term will not be enough to compensate for the decline in petroleum diesel refining capacity, Reuters has reported, citing federal data.

The United States lost almost 1 million bpd in refining capacity over the last two years as the pandemic forced..

ΕΛΠΕ: Αναβλήθηκε η δίκη για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας

 


Την ώρα που η ζέστη επιτείνει την ήδη αφόρητη κατάσταση με τη δυσοσμία στη δυτική Θεσσαλονίκη, αναβλήθηκε η εκδίκαση των δύο υποθέσεων που αφορούσαν τη λειτουργία του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ. 

Οι υποθέσεις αυτές έφτασαν στη δικαιοσύνη μετά από ελέγχους των επιθεωρητών..

Chevron CEO urges Biden to stop criticizing Big Oil, take new approach

 


(Reuters) - Chevron Chief Executive Michael Wirth rebutted White House officials' criticism of the oil industry over energy costs, saying reducing fuel prices will require "a change in approach" by the government.

The letter is the latest in a series of acrimonious exchanges between the U.S. oil industry and President Joe Biden over who..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ