Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ

 


Φαίνεται ξεκάθαρο πλέον, ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας παγκοσμίως έχει ξεφύγει, με αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων να φθάνει σε αριθμούς φρίκης.

Δυστυχώς η πλειονότητα των Κυβερνήσεων στην προσπάθειά τους να ακροβατήσουν ανάμεσα στον περιορισμό του ιού και της οικονομίας,  συνέβαλαν στην  εξάπλωση του ιού και εν τέλει στην καταρράκωση των οικονομιών.

Αυτό κατά την γνώμη μας συμβαίνει και στην χώρα μας και μάλιστα..

Μείωση της εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα απαιτούν περιβαλλοντικές ομάδες από την Shell

 


Αντιμέτωπη με ένα δικαστήριο στην Ολλανδία θα τεθεί σήμερα η Shell, εξαιτίας μιας υπόθεσης που ασκήθηκε εις βάρος της από περιβαλλοντολογικές ομάδες και ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων που απαιτούν από την ενεργειακή εταιρεία να μειώσει την εξάρτησή της από τα ορυκτά καύσιμα.

Επτά ομάδες ακτιβιστών s, υπέβαλαν την αγωγή τον Απρίλιο του περασμένου έτους για λογαριασμό περισσότερων από 17.000 ολλανδών πολιτών που απαιτούν από τη Shell να μειώσει τις εκπομπές αερίων του..

«Πράσινο» φως από το ΥΠΕΝ στο deal «Total- Energean» για το block 2 στο Ιόνιο – Operator της παραχώρησης με 75% η ελληνική εταιρία



 Και με την έγκριση της κυβέρνησης το 50% της Total στο θαλάσσιο «οικόπεδο 2» του Ιονίου Πελάγους περνά στην Energean.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης με απόφαση του συναίνεσε στο deal της γαλλικής και της ελληνικής εταιρίας, που είχε ανακοινωθεί από τους..

Παρακολουθήστε νέο βίντεο σχετικά με τον τρόπο πρόληψης των μυοσκελετικών διαταραχών στο χώρο εργασίας

 




Η πρόληψη των μυοσκελετικών διαταραχών (MSD) που σχετίζονται με την εργασία μπορεί να επιτευχθεί μέσω απλών μέτρων - το νέο βίντεο της καμπάνιας Healthy Workplaces Lighten the Load εξηγεί πώς.

Αυτό το συνοπτικό και εύκολο στην παρακολούθηση βίντεο κλιπ  είναι απαραίτητο να παρακολουθήσουν όλοι με έναν ρόλο στην αντιμετώπιση αυτών των οδυνηρών διαταραχών, οι οποίες, εάν δεν αντιμετωπιστούν, μπορούν να οδηγήσουν σε αναπηρία, χρόνια..