Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Κύπρος: Πόσα κέρδη προβλέπουν από το κοίτασμα "Αφροδίτη"

Κύπρος: Πόσα κέρδη προβλέπουν από το κοίτασμα Αφροδίτη
Τα έσοδα της Κυπριακής Δημοκρατίας από την εκμετάλλευση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ προβλέπεται ότι θα ανέρχονται με σημερινές τιμές περίπου στο 1,5 εκατ. δολάρια (1,39 εκατ. ευρώ) ημερησίως ή περίπου 550 εκατ. δολάρια ετησίως (510 εκατ. ευρώ), για περίοδο περίπου 25 ετών, χωρίς όμως να αφαιρούνται τα έξοδα.

Οι προβλέψεις αυτές περιλαμβάνονται σε έκθεση της Ισραηλινής εταιρείας Delek, την οποία η εταιρεία κατέθεσε στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ.


ΠΗΓΗ:enikos.gr

Οι 12 ανατροπές στις φορολογικές δηλώσεις - Τι θα πληρώσουμε στην εφορία

Οι 12 ανατροπές στις φορολογικές δηλώσεις - Τι θα πληρώσουμε στην εφορία
Αυστηρότερο «πόθεν έσχες» για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, φοροαπαλλαγές για όλους, περισσότερους φόρους για μισθωτούς με «μπλοκάκι», αγρότες και εργαζόμενους που λαμβάνουν παροχές σε είδος, λιγότερες αποδείξεις για μισθωτούς και συνταξιούχους, ευνοϊκότερη φορολογική μεταχείριση για φορολογούμενους με μηδενικά εισοδήματα, ανέργους και όσους αποκτούν μικρά εισοδήματα από τόκους και ακίνητα είναι ορισμένες από τις αλλαγές που φέρνουν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων...

Η Τουρκία αγοράζει το κλεμμένο πετρέλαιο από τους ισλαμιστές

Αποτέλεσμα εικόνας για Και έμπορος πετρελαίου
Ο Σαντίκ Αλ Χισένι, επικεφαλής της επιτροπής ασφαλείας στην πόλη Ντιγιάλα στο Ιράκ, δήλωσε ότι αρκετές φορές έχουν εντοπιστεί τουρκικά βυτιοφόρα να μεταφέρουν πετρέλαιο από περιοχές που ελέγχει το ISIS!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δυνάμεις ασφαλείας σιιτών πολιτοφυλάκων και στρατιωτικών δυνάμεων του Ιράκ έχουν σταματήσει αρκετές φορές βυτιοφόρα στην στην περιοχή του Al Zirke .

Ο Χισένι είπε ότι “οι συμμορίες του ISIS κλέβουν το ιρακινό πετρέλαιο και το εμπορεύονται για να χρησιμοποιήσουν τα έσοδα για τις σφαγές ανθρώπων και τις καταστροφές πόλεων”.

Η Τουρκία φαίνεται ότι δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες και “εξυπηρετεί” τους τζιχαντιστές με την αγορά του πετρελαίου.

ΠΗΓΗ: defencenet.gr  

Προστατευτείτε από τα e-mail που σας παρακολουθούν

e-mail symbol e-mail
Πολλές εταιρείες παρακολουθούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), συνήθως με την προσθήκη μικρών pixels ή εικόνων μέσα σε αυτά που τους ενημερώνουν όταν το μήνυμα ανοιχτεί από τον παραλήπτη.

Αυτό γίνεται για διάφορους λόγους, για παρακολούθηση ή για να πάρει κάποιος αναλυτικές πληροφορίες όπως την IP, ή την τοποθεσία  του παραλήπτη. Φυσικά πάρα πολλές εταιρείες, υπηρεσίες και ιστοσελίδες χρησιμοποιούν αυτή την τακτική για να συλλέγουν δεδομένα, που μπορούν αργότερα να χρησιμοποιήσουν με πάρα πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς, όχι και τόσο πρωτότυπος είναι η πώληση των δεδομένων σε διαφημιστικές εταιρείες.

Ας δούμε όμως τι μπορείτε να κάνετε

Η Μόσχα ετοιμάζει το διάδοχο του “South Stream”: Ο “Balkan Stream” θα συνδέει τα ρωσικά κοιτάσματα φ/α με την Ευρώπη μέσω Ελλάδας

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Μόσχα ετοιμάζει το διάδοχο του “South Stream”: Ο “Balkan Stream” θα συνδέει τα ρωσικά κοιτάσματα φ/α με την Ευρώπη μέσω Ελλάδας
Ξαφνικά το Αζερμπαϊτζάν «αντιλήφθητε» ότι δεν έχει τις αναγκαίες ποσότητες για να προμηθεύει τον ΤΑΡ και τώρα επιδιώκει να εισέλθει στο νέο αγωγό που σχεδιάζει η Ρωσία για τις αγορές της Ευρώπης με το όνομα “Balkan Stream”.  

 Ο αγωγός αυτός θα συνδέει τα πλούσια κοιτάσματα της Ρωσίας θα περνάει από το Αζερμπαϊτζάν και μέσω Τουρκίας και  Ελλάδας θα συνεχίζει προς Βορρά μέσω Σερβίας και Ουγγαρίας για τις ευρωπαϊκές αγορές.

Αρχικά η Ρωσία θεωρούσε πως ο αγωγός που θα...

Συγκλονιστική ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού: Ο Πρωθυπουργός πέταξε σε οικονομική θέση και λίγο μετά…


…το πρωθυπουργικό αεροπλάνο έσωσε την ζωή ενός παιδιού!!
Είναι πραγματικά συγκλονιστική η ανακοινωση της οργάνωσης.
Επειδή ο Αλέξης αποφάσισε να πετάξει με την πτήση της γραμμής, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ηταν διαθέσιμο και ενεργοποιήθηκε άμεσα για να σωθεί το παιδί…
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με το Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Ε.Κ.Α.Β και τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγλαΐας Κυριακού ένωσαν τις δυνάμεις τους προκειμένου να γίνει η επείγουσα διακομιδή της μικρής Δέσποινας από την Αθήνα στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Η 12χρονη Δέσποινα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και έχει προγραμματισμένο χειρουργείο σε νοσοκομείο του Ανόβερο. Η κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων ήταν άμεση, συνεχής και συντονισμένη με κύριο μέλημα να βρεθεί η ασφαλέστερη λύση για να ταξιδέψει η μικρή. Κάτω από την πίεση του χρόνου και των έντονων συναισθημάτων, τη λύση έδωσε το Γραφείο του Πρωθυπουργού παραχωρώντας το αεροσκάφος της Προεδρίας για να φτάσει η Δέσποινα στη Γερμανία.

Σήμερα είναι το χειρουργείο της. Ζητάμε τις ευχές όλων σας ώστε να έχει επιτυχία και να γυρίσει σύντομα στο σπίτι της!

«Αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε» είχε πει ο μικρός Ανδρέας και αυτό ακριβώς έγινε πράξη!


ΠΗΓΗ:olympia.gr

Ισχύς τους η αγάπη του λαού!..


Μία μία οι βρωμιές και τα αίσχη του καθεστώτος των δωσιλόγων βγαίνουν στον αέρα. 

Ώστε η περίφημη ''εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ'' που μας πιπιλούσε τ' αυτιά ο πρώην ''πρωθυπουργός'',
..και που η σύνταξή της, (που έγινε κατά τους γνωρίζοντες από έλληνες), κόστισε 900.00 ευρώ, 
..ήταν τελικά το εργαλείο συγκεκριμένου υπουργού προς εξυπηρέτηση ''πάνω στην τούρλα του χαμού'' συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων!
     Να μην ξεχνάμε πως στην περίφημη αυτή ''εργαλειοθήκη'' περιλαμβάνονταν το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, οι ρυθμίσεις για το γάλα, για το ψωμί, τις τιμές των φαρμάκων, και άλλα που εφαρμοζόμενα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά και μεγάλα κέρδη για κάποιους!


     Σήμερα μαθαίνουμε επίσης, πως το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών στην Ελλάδα της κρίσης, μεγάλωσε δραματικά σύμφωνα με έρευνα του Ιδρύματος Hans Böckler, 
     ..καθώς οι φτωχότεροι επιβαρύνθηκαν φορολογικά κατά ..

Σταθεροποίηση στην αγορά καυσίμων το 2014-Στους 11,55 εκατ. τόνους η ζήτηση

Αποτέλεσμα εικόνας για πετρελαιο
Οι αυξημένες καταναλώσεις στο ντίζελ κίνησης στα καύσιμα αεροπορίας και στην άσφαλτο, διατήρησαν τους όγκους της εγχώριας αγοράς καυσίμων το 2014 στα επίπεδα του 2013. Η περασμένη χρονιά, με την ισχνή ανάκαμψη της οικονομίας και την αυξημένη τουριστική κίνηση, διάκοψε την καθοδική πορεία των τελευταίων χρόνων στην ελληνική αγορά καυσίμων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσια έκθεσης της Μότορ Όιλ, ο συνολικός όγκο..

Ορυχείο Βεύης: το πρώτο από τρία σκάνδαλα στο λιγνίτη της Φλώρινας, που εμπλέκουν ΥΠΕΚΑ και ΔΕΗ και περιμένουν μέτρα απ' το Λαφαζάνη


Τρεις μέρες πριν τις εκλογές αποκαλύψαμε πως στη ΔΕΗ κάποιοι δεν εννοούσαν να καταλάβουν πώς μέσα στις εκλογές δεν γίνονται μεταβολές προσωπικού, το απαγορεύει η εκλογική νομοθεσία. Τώρα μαθαίνουμε πως κάποιοι εκμεταλλεύονται το μεσοδιάστημα ανάμεσα στην παραίτηση Ζερβού και τον ορισμό της νέας διοίκησης για να στήσουν προσωπικούς μηχανισμούς και να δημιουργήσουν τετελεσμένα. Η νοοτροπία που χρεοκόπησε τη χώρα είναι πάντα παρούσα κι όσα.....