Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Μέρισμα 2,5 εκατ. ευρώ από την Jugopetrol βάζει στα ταμεία του ο Όμιλος ΕΛΠΕ

 



Τη διανομή μερίσματος συνολικού ύψους 4.514.351,87 ευρώ στους μετόχους της Jugopetrol AD αποφάσισε η ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας, με την καταβολή των ποσών να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, μέσω της Erste Bank του Μαυροβουνίου.

Το καθαρό μέρισμα για τους μετόχους της..

Oil refiners, unions press U.S. EPA on biofuel blending costs

 


(Reuters) - Oil refining company and labor union representatives pressed the U.S. Environmental Protection Agency at a virtual meeting last week to lower costs of the nation's biofuel blending program when it resets the policy next year, according to sources familiar with the call.

The refining industry and,,

Η Citgo είναι έτοιμη να ξαναρχίσει τις εισαγωγές πετρελαίου από τη Βενεζουέλα, εάν το επιτρέψουν οι ΗΠΑ

 



(Reuters) - Το αμερικανικό διυλιστήριο Citgo Petroleum είναι διατεθειμένο να επαναλάβει τις εισαγωγές αργού πετρελαίου της Βενεζουέλας, που έχει ανασταλεί από το 2019 λόγω των κυρώσεων της Ουάσιγκτον στη μητρική της εταιρεία PDVSA, εάν η αμερικανική κυβέρνηση..

Ο κορυφαίος εξαγωγέας LNG των ΗΠΑ απειλεί να διακόψει την παραγωγή - Ποιος θα δώσει φυσικό αέριο στην Ευρώπη;

 





Η Cheniere Energy Inc, που αποτελεί τον κορυφαίο εξαγωγέα LNG των ΗΠΑ ζήτησε από την κυβέρνηση Biden να την εξαιρέσει από τους νέους κανονισμούς για τα όρια στις εκπομπές καρκινογόνων ρύπων, υποστηρίζοντας ότι αν δεν το κάνει, θα υποχρεωθεί να κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα θέσει..

John D. Rockefeller: Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος και ο ανεκπλήρωτος στόχος του

 



8 Ιουλίου 1839

Γεννιέται ο πρώτος δισεκατομμυριούχος του κόσμου και ο άνθρωπος που έκανε το όνομά του συνώνυμο του πλούτου, John D. Rockefeller.

Ο ίδιος, πάντως, παρότι έζησε έως τα 97 του χρόνια, δεν έδινε τόση σημασία στα γενέθλια. Προτιμούσε να γιορτάζει αυτήν..