Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

KPMG: Η Νορβηγία στην κορυφή του Net Zero Readiness Index

 





Ο πρώτος Δείκτης Ετοιμότητας Μηδενικού Ισοζυγίου Άνθρακα (Net Zero Readiness Index – NZRI) δημιουργήθηκε με στόχο την αξιολόγηση της ετοιμότητας των χωρών για τη μετάβασή τους στο Μηδενικό Ισοζύγιο Άνθρακα.

Η Νορβηγία, η πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου σκανδιναβική χώρα, κατατάσσεται ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛ.ΠΕ




Τα αποτελέσματα της γραπτής αξιολόγησης υποψηφίων για τις θέσεις τεχνικού προσωπικού στην ΕΛ.ΠΕ. Α.Ε., ανά ειδικότητα ΕΔΩ

ΕΛΠΕ: Ζητούν την έγκριση των τροποποιήσεων στους όρους των ομολογιών

 


Την έγκριση των τροποποιήσεων στους όρους των ομολογιών ζητούν τα EΛΠΕ με τη θυγατρική της Ηellenic Petroeum Finance, προκειμένου να να προβλεφθεί μεταξύ άλλων η παροχή επιπρόσθετης (δεύτερης) εγγύησης από την OpCo, καθώς και η διασφάλιση της συμμόρφωσης της Hellenic Petreleum Finance και των ΕΛΠΕ με τους περιοριστικούς όρους των Ομολογιών σε συνέχεια της Διάσπασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

BP: Κέρδη 3,3 δισ. δολ. το γ΄τρίμηνο - «Κέρδισε» και τις προβλέψεις των αναλυτών

 



Τα αποτελέσματα του γ΄ τριμήνου της BP ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με την αύξηση στις τιμές ενέργειας να παίζουν καταλυτικό ρόλο στο σημερινό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα, η BP σημείωσε κέρδη 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια για..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔ.Ε.ΣΥ

 


Σε αντεπίθεση ο πετρελαϊκός κλάδος ενόψει της κλιματικής συνόδου COP26

 


Η φετινή διάσκεψη COP26 έχει πολλές διαστάσεις, από την ανεπάρκεια της κλιματικής πολιτικής ως τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η ενεργειακή μετάβαση και όλα τα επιμέρους θέματα στο εσωτερικό τους.

Μια από αυτές τις διαστάσεις αποκτά ιδιαίτερη σημασία και έχει..

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για Ημερίδα για Εθελοντική Αιμοδοσία

 


Δανία, ΗΠΑ και άλλες 12 χώρες θέλουν αυστηρότερο στόχο για το κλίμα στη ναυτιλία

 






Η Δανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και 12 χώρες, με την Ελλάδα να μην περιλαμβάνεται σε αυτές, υποστήριξαν τη Δευτέρα έναν αυστηρότερο στόχο να μειωθούν οι εκπομπές από τον παγκόσμιο ναυτιλιακό τομέα στο μηδέν έως το 2050, σύμφωνα με το Reuters, στόχος που πρέπει να εκπληρωθεί στις..