Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

OPEC: Αύξηση της παραγωγής τον Δεκέμβριο μέσω... Νιγηρίας

 



Αύξηση κατέγραψε η παραγωγή πετρελαίου από τον OPEC τον Δεκέμβριο καθώς ενισχύθηκε από την ανάκαμψη της προσφοράς στη Νιγηρία. 

Παρά το γεγονός ότι τα κράτη μέλη του Οργανισμού (OPEC) και οι χώρες της ευρύτερης συμμαχίας (OPEC+) είχαν συμφωνήσει να μειώσουν την παραγωγή, τα στοιχεία έδειξαν..

Το Al Zour του Κουβέιτ προσφέρει περισσότερο μαζούτ χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο για τον Ιανουάριο




Το Κουβέιτ προκήρυξε διαγωνισμό προσφέροντας τρία φορτία μαζούτ χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο (LSFO) από το διυλιστήριο του Αλ Ζουρ , αυξάνοντας τους όγκους για τον Ιανουάριο σε σύγκριση με..

Η Chevron θα στείλει φορτίο 500.000 βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας στο διυλιστήριο της Pascagoula

 



Η αμερικανική εταιρεία παραγωγής πετρελαίου Chevron Corp σχεδιάζει να εξάγει αυτό το μήνα το πρώτο της φορτίο αργού πετρελαίου της Βενεζουέλας στο  διυλιστήριο  της Pascagoula του Μισισιπή μετά από άδεια που χορηγήθηκε πέρυσι από..

Wood Mackenzie: Τι φέρνει το νέο έτος στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου

 



Το 2022 σημαδεύτηκε από μια παγκόσμια ενεργειακή κρίση και αστάθεια των τιμών. Το 2023 είναι ακόμα σε αχαρτογράφητη περιοχή, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαμόρφωση νέων εξελίξεων στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αν και αυτό ξεκίνημα του νέου έτους θα προσφέρει νέες ευκαιρίες στους παίκτες πετρελαίου και φυσικού αερίου, αναμένεται..