Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Putin: Ελπιδοφόρες οι προοπτικές επέκτασης της συμφωνίας του ΟΠΕΚ

Από το worldenergynews.gr
«Νομίζω ότι οι προοπτικές είναι πολλά υποσχόμενες», δήλωσε σήμερα (15/5) ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, ερωτηθείς πως εκτιμά τις προοπτικές για την επέκταση της συμφωνίας μείωσης της παραγωγής πετρελαίου μεταξύ του ΟΠΕΚ και των χωρών εκτός του ΟΠΕΚ.

Όπως τόνισε «το γεγονός ότι ο κύριος εταίρος μας σχετικά με το θέμα, η Σαουδική Αραβία, συμμορφώνεται πλήρως με τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί προηγουμένως, ενθαρρύνει την αισιοδοξία».

Ο Πούτιν είπε ακόμη, ότι..

Η Ελλάδα στο κέντρο των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου στις 26 – 28 Σεπτεμβρίου

Από το worldenergynews.gr
Την διεξαγωγή του 3ου συνεδρίου και έκθεσης GLOBAL OIL & GAS SOUTH EAST EUROPE AND MEDITERRANEAN μαζί με το APPEX 2017 που θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα στο Metropolitan Expo από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου ανακοινώνουν από κοινού ο μεγαλύτερος εκθεσιακός οργανισμός της Ελλάδας Rota και η ITE Group, ο διεθνώς αναγνωρισμένος οργανισμός διοργάνωσης ενεργειακών επαγγελματικών εκθέσεων και συνεδρίων.  

Φέτος, η διοργάνωση της 3ης GLOBAL OIL & GAS SOUTH EAST EUROPE AND MEDITERRANEAN αποκτά ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια και «ειδικό βάρος», καθώς  θα πραγματοποιηθεί από κοινού σε μια τριήμερη διοργάνωση με το παγκοσμίου φήμης συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Γεωλόγων Πετρελαίου (AAPG) APPEX REGIONAL 2017 υπό τον γενικό τίτλο GLOBAL OIL & GAS SOUTH EAST EUROPE AND MEDITERRANEAN incorporating APPEX 2017. 

Το APPEX REGIONAL 2017 θα πραγματοποιηθεί ..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΗ

 

                                                                 17 Μάη
                                           Αγωνιζόμαστε – Διαδηλώνουμε ενάντια

Σ’ ένα πλέγμα μέτρων που συνθέτουν το ασφυκτικό πλαίσιο στο οποίο θα πρέπει να κινηθούν πολιτικό σύστημα, οικονομία και η κοινωνία .

Στα προαπαιτούμενα που συμπληρώνουν και ενισχύουν τα προηγούμενα μνημόνια.
Σε μέτρα που θωρακίζουν την ανεξαρτησία (από τις Ελληνικές κυβερνήσεις) του φοροεισπρακτικού
μηχανισμού και του μηχανισμού αποκρατικοποιήσεων.
Σε μέτρα που οδηγούν στο ξεπούλημα των εναπομεινάντων δημόσιων περιουσιακών στοιχείων και
υποδομών.
Σε μέτρα που..

ΕΚΕΔΑ: 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 17 ΜΑΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το ΕΚΕ-ΔΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους στην 24ωρη Γενική Απεργία  και στο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στην πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 11:00.

Η Κυβέρνηση με το 4ο Μνημόνιο στην ουσία γκρεμίζει ό,τι έχει απομείνει από τις κατακτήσεις των εργαζομένων.   Για άλλη μία φορά αποδεικνύει πως την ενδιαφέρουν μόνο οι αριθμοί και όχι το έμψυχο δυναμικό της πατρίδας μας.

Δεν μας απομένει άλλος δρόμος από τον δρόμο του ΑΓΩΝΑ.   Έναν αγώνα αντίστασης απέναντι στις άδικες και αναποτελεσματικές κυβερνητικές πολιτικές.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

 Είμαστε απέναντι..

Motor Oil-Revoil: Τα ντεσού του deal για τις εγκαταστάσεις στη Νέα Καρβάλη

Από το euro2day.gr

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε η συμφωνία μέσω της οποίας η Motor Oil εξαγοράζει τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης της REVOIL στην Νέα Καρβάλη (νομός Καβάλας) έναντι 15 εκατ. ευρώ, που θα καταβληθούν τμηματικά.

Σύμφωνα με παράγοντες του κλάδου, πρόκειται για μια συμφωνία με δύο κερδισμένα μέρη (win-win situation).

Από την πλευρά της..

No comment...


Ανοιχτή επιστολή της ΑΣΕ-ΟΤΕ προς τους μετόχους του Ομίλου ΟΤΕ και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.


  Κύριοι μέτοχοι:
 
   
  Κληθήκατε σήμερα αιφνιδιαστικά και εσπευσμένα, μια κρίσιμη μέρα που όλη η προσοχή έχει στραφεί στο 4ο μνημόνιο, για να νομιμοποιήσετε προειλημμένες αποφάσεις.
 
   Φαίνεται ότι, αποτελεί κι αυτό ένα ακόμα προαπαιτούμενο για να κλείσει η διαβόητη αξιολόγηση από τους δανειστές της χώρας.
 
   Στη σημερινή συνέλευση, η D.T παραμερίζει όλες τις εγγυήσεις που υπάρχουν στην Σύμβαση με το Ελληνικό Δημόσιο για να διατηρείται η ύπαρξη και η βασική δομή του ΟΤΕ. 
 
   Στην προηγούμενη Γ.Σ σας αποδείξαμε με στοιχεία ότι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΚΕΕΠ


 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η μνημονιακή νεοφιλελεύθερη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφού εφάρμοσε με θρησκευτική ευλάβεια το πρόγραμμα της 2ης  αξιολόγησης που υπέγραψε, τώρα φέρνει προς ψήφιση το 4ο μνημόνιο, συνεχίζοντας έτσι την κατεδάφιση της οικονομίας, της κοινωνίας, των συντάξεων και όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν απομείνει όρθια.

Το νέο μνημόνιο ξεχειλίζει όμως..