Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Κυπριακό φυσικό αέριο: Πότε θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα

 




Ξεκινώντας από την ερχόμενη εβδομάδα, η Κυπριακή Δημοκρατία περνά στη φάση της μετά-Αναστασιάδη εποχής, με έναν νέο πρόεδρο στο τιμόνι και μια σειρά από παλαιές εκκρεμότητες στην πλάτη…

Η Indian Oil υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με τη LanzaJet για βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα

 



Η Indian Oil Corporation Ltd. (IndianOil), η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Ενέργειας της Ινδίας σύναψε μνημόνιο συμφωνίας (MoU) με τη LanzaJet, μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας βιώσιμων καυσίμων και παραγωγό βιώσιμων καυσίμων, για να διερευνήσει την ανάπτυξη παραγωγής βιώσιμων..

Η δραστηριότητα εξόρυξης πετρελαίου των ΗΠΑ αυξάνεται εν μέσω ανόδου των τιμών του αργού

 



Ο συνολικός αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 2 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός γεωτρήσεων αυξήθηκε..

Οι εξαγωγές βενζίνης της Κίνας ενδέχεται να φτάσουν σε χαμηλό 8 ετών τον Φεβρουάριο λόγω της ανάκαμψης της εγχώριας ζήτησης





Οι εξαγωγές βενζίνης της Κίνας τον Φεβρουάριο ενδέχεται να πέσουν για δεύτερο συνεχόμενο μήνα στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων οκτώ ετών, καθώς η εγχώρια κατανάλωση ανακάμπτει μετά την έξοδο του..

ΗΠΑ: Υποχώρησαν οι τιμές του ντίζελ - Μειώθηκε η ζήτηση

 




Οι τιμές του ντίζελ στις ΗΠΑ μειώθηκαν αυτόν τον μήνα και θα μπορούσαν να υποχωρήσουν περαιτέρω σύμφωνα με τους αναλυτές, μια απροσδόκητη πτώση που συνέπεσε με την έναρξη της απαγόρευσης των εισαγωγών ρωσικών..

Γιατί καταρρέουν τα πανίσχυρα ασφαλιστικά ταμεία στην Ευρώπη




 Θύματα της χρηματιστηριακής πτώσης και της μεγάλης απώλειας της αγοράς ομολόγων πέφτουν τα συνταξιοδοτικά ταμεία στην Ευρώπη, προκαλώντας τεράστια ανησυχία σε εκατομμύρια συνταξιούχους.

Στη Δανία, το ATP, το μεγαλύτερο κρατικό συνταξιοδοτικό ταμείο της χώρας έχασε..

Επιστροφή στο ρωσικό φυσικό αέριο για την Αυστρία

 





Οι εισαγωγές ρωσικού φυσικού αερίου στην Αυστρία πλησιάζουν τις ποσότητες που η χώρα προμηθευόταν πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς η Gazprom παραδίδει και πάλι τις συνολικές ποσότητες σύμφωνα με τη σύμβασή της, ενώ οι παραδόσεις από ..