Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Πραγµατοποιήθηκε σήµερα 4.8.2017 έκτακτο ∆.Σ. ΠΣΕΕΠ, όπου συζητήθηκαν τα θέµατα ασφαλείας στις Λιµενικές Εγκαταστάσεις του Νότου (ΒΕΑ – ΒΕΕ).
Μετά τον πολύµηνο αγώνα που έδωσε το Σωµατείο για θέµατα Ασφάλειας, για Ασφαλείς συνθήκες λειτουργίας στον παλαιό προβλήτα και για το Νέο Κανονισµό ΕΛΠΕ (ΒΕΑ – ΒΕΕ) για τις προδιαγραφές ρυµουλκών πρόσδεσης/ απόδεσης/ επιφυλακής ΕΛΠΕ, ξεκίνησαν ..

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟ 01/08/2017 ΕΩΣ 15/09/2017

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΣ ΚΥΒΟΣ σε ΤΡΟΧΙΑ στον ΗΛΙΟ; (video)

Από το diadrastika.com
Ένας τεράστιος κύβος εμφανίζεται να βρίσκεται σε πιθανή τροχιά γύρω από τον ήλιο…

Αυτό που βλέπουμε στο video που ακολουθεί, σαν κύβο μπροστά από τον ήλιο, θα μπορούσε να κάτι από εξωγήινο σκάφος, προβολή ολογράμματος, συγκάλυψη της NASA για να κρύψει κάτι που δεν πρέπει να δουμε, έως κάποιο σφάλμα στις κάμερες.

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά..

Wall Street Journal: H Aramco σε Συνομιλίες για Απόκτηση Μεριδίου σε Διυλιστήριο της PetroChina

Από το energia.gr
Σε συνομιλίες για απόκτηση μεριδίου σε ένα από τα διυλιστήρια της PetroChina βρίσκεται η κρατική εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας, Saudi Aramco.

Αυτό αναφέρει η Wall Street Journal, προσθέτοντας ότι η αξία της πιθανής συμφωνίας μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 δις δολ.

Ειδικότερα..

Ξεκινούν το Δεκέμβριο νέες σεισμικές έρευνες - έρχεται για πρώτη φορά από το 2013 το πλοίο της PGS

Από το energypress.gr
Σήμερα αναμένεται να δημοσιευθεί σε εξειδικευμένα διεθνή περιοδικά της πετρελαϊκής βιομηχανίας μία ανακοίνωση της Eλληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων εξαιρετικής σημασίας. 

Σε αυτή την ανακοίνωση θα γίνεται γνωστό ότι η ΕΔΕΥ ξεκινά άμεσα τρεις διαδικασίες:

-Πρώτον τη διενέργεια νέων σεισμικών καταγραφών..

HSBC: Προκρίνει την Motor Oil μεταξύ των πετρελαϊκών εταιριών των αναδυομένων αγορών – Τι υποστηρίζει για τα ΕΛΠΕ

Από το bankingnews.gr
Η Motor Oil (Hold) είναι η προτιμώμενη εταιρία αυξάνοντας την τιμή στόχο στα 21 από 19,2 ευρώ -  Για τα Ελληνικά Πετρέλαια συστήνει hold και τιμή στόχο 7,7 ευρώ
Την Motor Oil προκρίνει μεταξύ των πετρελαϊκών εταιριών των αναδυομένων αγορών η HSBC στην ανάλυση της για τον ενεργειακό κλάδο. 

Σε ανάλυση 36 σελίδων με τίτλο IMO 2020 sulphur cap: why we don’t factor it in yet – το ανώτατο όριο θείου του υγροποιημένου φυσικού αερίου του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού IMO 2020: 

Γιατί δεν το παράγουμε ακόμη τονίζονται τα εξής...

Επιθετικές αγορές ιδίων μετοχών από τα Ελληνικά Πετρέλαια – Τι εκτιμούν στελέχη της αγοράς

Από το bankingnews.gr
Ακόμα και στα υψηλά 3,5 ετών γίνονται σημαντικές αγορές ιδίων μετοχών από την εταιρεία – Έχει αποκτήσει σε λίγο διάστημα περισσότερες από 700 χιλ. μετοχές

Επιθετικά έχει ξεκινήσει η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων να αποκτά μετοχές της εταιρείας, στα πλαίσια του προγράμματος που εγκρίθηκε από την πρόσφατη γενική συνέλευση. 

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών που εγκρίθηκε ..