Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Σε καθεστώς πτώχευσης η εταιρεία υπεράκτιων γεωτρήσεων πετρελαίου Valaris - «Βάρος» το χρέος των 6,5 δισ. δολ.

Η εταιρεία υπεράκτιων γεωτρήσεων πετρελαίου Valaris PLC έγινε το τελευταίο θύμα της παγκόσμιας πτώσης των τιμών του πετρελαίου, υποβάλλοντας αίτηση πτώχευσης, καθώς αντιμετωπίζει βάρος χρέους 6,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

«Η σημαντική ύφεση στον ενεργειακό τομέα, που επιδεινώθηκε από την πανδημία Covid-19, απαιτεί να κάνουμε αυτό το βήμα για να δημιουργήσουμε..

«Κλιματικό» βήμα της Occidental για την δέσμευση άνθρακα από την ατμόσφαιρα - Το χρονοδιάγραμμα

Μια νέα επιχείρηση που υποστηρίζεται από τον αμερικανικό παραγωγό πετρελαίου και φυσικού αερίου, Occidental Petroleum Corp, θα αναπτύξει τη μεγαλύτερη εγκατάσταση που έχει ποτέ απομακρύνει το διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως άμεση δέσμευση αέρα.

Ο βραχίονας επιχειρηματικών κεφαλαίων της Occidental, η Oxy Low Carbon Ventures LLC, δημιούργησε μια εταιρεία που εστιάζει..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Συναδέλφισσες-οι

   Πλησιάζουν οι μέρες για το General Shutdown στον Ασπρόπυργο. Σαν Δύναμη Ανατροπής, αλλά και μια από τις παρατάξεις που αποτελούν το προεδρείο, θα είμαστε παρόντες σε ότι χρειαστεί.

   Έχουμε διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση, ότι η ασφάλεια των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων είναι ..