Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Αναθεώρηση προς τα κάτω της διεθνούς ζήτησης πετρελαίου

Από το naftikachronika.gr
Οι αναλυτές πασχίζουν να αναθεωρήσουν τις προβλέψεις τους για τη διεθνή ζήτηση πετρελαίου αρκετά γρήγορα, καθώς τα μέτρα που παίρνουν οι κυβερνήσεις για να περιοριστούν τα κρούσματα κορονοϊού έχουν μειώσει την κατανάλωση καυσίμων.

Άρθρο του πρακτορείου Reuters σημειώνει ότι, ενώ στην αρχή του έτους οι προβλέψεις έδειχναν ότι η ζήτηση θα αυξανόταν ή θα παρέμενε σταθερή, μέσα λίγες..

Η Κατάρρευση της Ζήτησης Αλλάζει Άρδην τα Δεδομένα στις Ενεργειακές Αγορές

Από το energia.gr
Η πανδημία του κορωνοϊού, και τα αυστηρά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της απειλεί πλέον με πλήρη απορρύθμιση, για να μην πούμε κατάρρευση, την παγκόσμιο οικονομία ενώ έχει φέρει τα πάνω κάτω στις αγορές ενέργειας που βρίσκονται αντιμέτωπες με μία άνευ προηγούμενου πτώση της ζήτησης. Ορισμένοι δε  οικονομολόγοι φθάνουν στο σημείο να αποκαλούν το ακραίο αυτό φαινόμενο ακόμα..

Εκδήλωσης ενδιαφέροντος από 9 σχήματα για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας - Στους "μνηστήρες" η κοινοπραξία Motor Oil-ΔΕΗ

Από το worldenergynews.gr
Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ανακοινώνει ότι εννέα ενδιαφερόμενα μέρη υπέβαλαν Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 65% του κεφαλαίου της «ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.», με δυνατότητα απόκτησης του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας δυνάμει Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των μετόχων της ΔΕΠΑ Α.Ε., του ΤΑΙΠΕΔ και της εταιρείας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.» (ΕΛΠΕ).
Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν τα ακόλουθα επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η πανδηµία του ιού COVID-19 προκαλεί µείωση των αποθεµάτων αίµατος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών έτσι η προσφορά στον συνάνθρωπο έχει επιπλέον και εθνική σηµασία.

Για να µη φτάσουµε µαζί µε θύµατα του κορονοϊού να θρηνούµε και θύµατα ανθρώπων όλων των ηλικιών από την έλλειψη αίµατος, ας δείξουµε..