Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΕΤΑΛ

Από το ekeda.gr
Χθες 22/2/2018 στην περιοχή της Μάνδρας στην εταιρεία ΣΥΜΕΤΑΛ Α.Ε., εκδηλώθηκε πυρκαγιά και δυστυχώς σημαδεύτηκε από το γεγονός ότι ένας συνάδελφός μας έχασε την ζωή του, πιθανόν από παθολογικά αίτια.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Το ΕΚΕ-ΔΑ από την πρώτη στιγμή παραβρέθηκε..

Ανακοίνωση ΕΛΚΕ ΕΛΠΕ


Συναδέλφισσα - συνάδελφε,

Τη ∆ευτέρα 26/02 και την Τρίτη 27/02/18 καλούµαστε να υπερψηφίσουµε ή όχι τον ∆ιοικητικό και Οικονοµικό Απολογισµό της χρονιάς που µας πέρασε. Μιας χρονιάς µε µεγάλα και σηµαντικά θέµατα µε κυρίαρχο όµως την υπογραφή της ΕΣΣΕ 2017-2019 µε τα χαρακτηριστικά που αυτή έχει. Η επαναφορά παροχών χωρίς όρους και χωρίς αναστολές, η θεσµοθέτηση νέων παροχών αλλά και η αποκατάσταση αδικιών που χρόνιζαν πλέον της δεκαετίας, είναι µερικά µόνο..

Θερμό επεισόδιο στην Κυπριακή ΑΟΖ: Ανεξέλεγκτη η Τουρκία, πολεμικά απείλησαν το γεωτρύπανο της ΕΝΙ με βύθιση


Από το worldenergynews.gr
Αντιμέτωπο με πέντε τουρκικά πολεμικά πλοία βρέθηκε το πρωί το γεωτρύπανο SAIPEM 12000 το οποίο επιχείρησε για άλλη μια φορά να κατευθυνθεί στον στόχο Σουπιά, στο τεμάχιο 3 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, χωρίς αυτό να γίνει τελικά εφικτό λόγω των τουρκικών απειλών, όπως μεταδίδειτ το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων. 
`
Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση,  ύστερα από συνεννόηση της ιταλικής εταιρείας ENI με τον καπετάνιο του γεωτρύπανου SAIPEM 12000, o καπετάνιος επιχείρησε για άλλη..

Ευρ. Δικαστήριο: «Χρόνος εργασίας» όταν ο εργαζόμενος απαντά κατ' οίκον στις κλήσεις του εργοδότη

Από το kathimerini.gr
Ο χρόνος των κατ΄ οίκον εφημεριών ετοιμότητας ενός εργαζομένου ο οποίος είναι υποχρεωμένος να ανταποκρίνεται στις κλήσεις του εργοδότη του εντός σύντομης προθεσμίας πρέπει να θεωρείται ως «χρόνος εργασίας», αποφάνθηκε σήμερα το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

«Η υποχρέωση φυσικής παρουσίας στον καθορισμένο από τον εργοδότη τόπο, καθώς και ο περιορισμός που απορρέει από..

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΧΙ


ΗΠΑ: Απρόσμενη πτώση των αποθεμάτων αργού

Από το capital.gr
Απρόσμενη πτώση σημείωσαν τα αποθέματα αργού των ΗΠΑ για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 16 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα εβδομαδιαία στοιχεία της Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας των ΗΠΑ.

Ειδικότερα, τα αποθέματα αργού υποχώρησαν κατά 1,6 εκατ. βαρέλια στα 420,5 εκατ. βαρέλια, παραμένοντας..