Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα είναι τα πιο χρησιμοποιούμενα καύσιμα στις ΗΠΑ έως το 2050

 


(


EIA) — Η ΕΠΕ προβλέπει ότι η κατανάλωση ενέργειας στις ΗΠΑ θα αυξηθεί έως το 2050, κυρίως με γνώμονα τον πληθυσμό και την οικονομική ανάπτυξη. Σε αυτήν την περίπτωση, η οποία αντανακλά μόνο τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πηγή ενέργειας έως το 2050 και το πετρέλαιο παραμένει το μεγαλύτερο μερίδιο κατανάλωσης ενέργειας..

Η Eneos κλείνει τα διυλιστήρια Sendai, Chiba μετά από σεισμό

 




Tο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ιαπωνίας, η Eneos Corp, έκλεισε το διυλιστήριο Sendai, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας απόσταξης αργού 145.000 bpd (CDU) μετά από σεισμό 7,3 Ρίχτερ που έπληξε τη βορειοανατολική ακτή της Ιαπωνίας..

Ο κόσμος θα μπορούσε να δει ένα ρεκόρ σοκ στην προσφορά πετρελαίου

 


Η παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα μπορούσε να χάσει 3 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα (bpd) προμήθειας από τη Ρωσία από τον Απρίλιο, καθώς οι κυρώσεις στις τράπεζες και η απροθυμία των αγοραστών να αγοράσουν ρωσικό πετρέλαιο θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη μεγαλύτερη κρίση εφοδιασμού πετρελαίου εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ενέργειας. IEA) είπε στην Έκθεσή της για την Αγορά πετρελαίου για αυτόν..