Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΕΙΑ: Κατεβάζει την πρόβλεψη για την μέση ζήτησης πετρελαίου για το 2022 - Στα 3,7% η αύξηση της κατανάλωσης




 Η παγκόσμια ζήτηση πετρελαίου θα μπορούσε να υποκύψει στους καθοδικούς κινδύνους λόγω της παραλλαγής Omicron, ανακοίνωσε την Τρίτη 7/12 η Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας των ΗΠΑ (EIA), αναθεωρώντας τις προβλέψεις της επί τα χείρω, για την παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου τόσο για το 2021 όσο και για το 2022.

Στη Βραχυπρόθεσμη Ενεργειακή Προοπτική (STEO) μέχρι..

Αύριο στην έκτακτη Γενική Συνέλευση των ΕΛΠΕ το σχέδιο απόσχισης του κλάδου διύλισης, πετρελαιοειδών και πετροχημικών

 


Για αύριο στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των ΕΛΠΕ με θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. (α) Έγκριση: (i) της διάσπασης της Εταιρείας δι’ απόσχισης του κλάδου διύλισης, εφοδιασμού και πωλήσεων πετρελαιοειδών και πετροχημικών με σύσταση νέας εταιρείας σύμφωνα με τις..

Κίνα: Κατάφερε να δημιουργήσει βροχή ώστε να καθαρίσει το νέφος για την εθνική της επέτειο

 


Η Κίνα κατάφερε να δημιουργήσει τεχνητή βροχή, ώστε να καθαρίσει το νέφος και να έχει καθαρό ουρανό για την επέτειο των 100 χρόνων του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος.

Πως το κατάφερε αυτό;

Η μετεωρολογική υπηρεσία στην Κίνα κατάφερε να ελέγξει επιτυχώς τις καιρικές συνθήκες, να  εξασφαλίσει έναν καθαρό ουρανό και να..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

 


Αναβαθμίζονται οι εγκαταστάσεις της Cetracore-Jetoil στο Καλοχώρι



 Στο πιο γερό χαρτί που έχει στα χέρια της ποντάρει η διοίκηση της Cetracore-Jetoil, ώστε να συνεχίσει να βελτιώνει τις επιδόσεις της και να καταφέρει να βγει από τη ζημιογόνο τροχιά στην οποία είναι εγκλωβισμένη τα τελευταία χρόνια. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τις εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Οι δεξαμενές καυσίμων που διαθέτει η Cetracore-Jetoil στις..

ΕΛΠΕ: Περιορισμένης έκτασης τεχνικό πρόβλημα τα ξημερώματα λόγω αιφνίδιας δυσλειτουργίας

 





Περιορισμένης έκτασης τεχνικό πρόβλημα λόγω αιφνίδιας δυσλειτουργίας, παρουσιάστηκε περίπου στις 4:20’ το πρωί, σε μία μεμονωμένη μονάδα παραγωγής των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ελευσίνας. Άμεσα ενεργοποιήθηκαν τα αντίστοιχα συστήματα προστασίας, σύμφωνα με το σχεδιασμό της εγκατάστασης και ακολουθήθηκαν..