Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Από το gsee.gr
Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών να προχωρήσει αιφνιδιαστικά, χτες αργά το βράδυ, στην κατάθεση τροπολογίας στη βουλή, με την οποία στην ουσία ανοίγει το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των αστικών συγκοινωνιών τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα με την τροπολογία η οποία τίθεται..

Σε ιστορικό υψηλό όλης της μετασοβιετικής περιόδου, η παραγωγή πετρελαίου της Ρωσίας το Σεπτέμβριο

Από το worldenergynews.gr
Αυξήθηκε η παραγωγή πετρελαίου της Ρωσίας τον Σεπτέμβριο, σημειώνοντας ιστορικό υψηλό όλης της μετασοβιετικής περιόδου,  καθώς η χώρα ανέβαλε τις περικοπές παραγωγής που είχε συμφωνήσει με τον ΟΠΕΚ.

Ειδικότερα, η Ρωσία άντλησε 46.478 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου και προϊόντων συμπύκνωσης το Σεπτέμβριο. Αυτό ισοδυναμεί..

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΥΑΕ ΒΕΘ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

          Σας ενημερώνουμε ότι μετά το πέρας της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στην Εφορευτική Επιτροπή για την εκλογή ΕΥΑΕ ΒΕΘ και αποτελούν το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο είναι:

Ανακοίνωση ΠΣΕΕΠ για ενέργειες σίτισης

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στα πλαίσια της απόφασης για τριετή δράση του Σωµατείου µας σε θέµατα Υγιεινής και Ασφάλειας, πραγµατοποιήθηκαν µία σειρά από συντονισµένες ενέργειες µε στόχο την παροχή ασφαλούς και υψηλής ποιότητας φαγητού στους εργαζόµενους.

Από τις 24/5/18 ενηµερώσαµε µε επιστολή την ∆ιοίκηση της Εταιρείας για τα προβλήµατα στη σίτιση των εργαζοµένων, το µέγεθος των οποίων αναδείξαµε µε τη συµβολή της ανεξάρτητης ελεγκτικής εταιρίας AG Αdvent AE η οποία πραγµατοποίησε τρεις ελέγχους στις 29/5 στις ΒΕΑ, στις 01/06 στις ΒΕΕ και στις 7/6 στις ΒΕΘ. Παράλληλα µετά ..

ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


Τορπίλη στην αγορά υδρογονανθράκων

Από το capital.gr
Τον έντονο προβληματισμό τους για την πορεία της αγοράς υδρογονανθράκων, η οποία περιορίζεται προσώρας σε τελετές μονογραφής συμβάσεων, χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα και χωρίς να γίνεται ουσιαστική πρόοδος των ερευνών στην πράξη, εκφράζουν στελέχη του κλάδου.

Μάλιστα οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ξένος μεγάλος επενδυτής της αγοράς στην περιοχή της Ηπείρου, επιτείνουν..

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΥΑΕ ΒΕΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

        Σας  ενημερώνουμε  ότι  μετά το πέρας της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στην Εφορευτική Επιτροπή για την εκλογή ΕΥΑΕ ΒΕΕ και αποτελούν το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο είναι:

ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΗΣ ΕΥΑΕ ΒΕΑ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Σας ενηµερώνουµε ότι µετά το πέρας της προθεσµίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν στην Εφορευτική Επιτροπή για την εκλογή ΕΥΑΕ ΒΕΑ και αποτελούν το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο είναι:

Το σχέδιο της Σαουδικής Αραβίας για την κατασκευή διυλιστηρίου σε πόλη του Πακιστάν

Από το worldenergynews.gr
Η Σαουδική Αραβία σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα διυλιστήριο πετρελαίου στη νοτιοδυτική στρατηγική πόλη του Πακιστάν Gwadar του Πακιστάν - μια βασική διαδρομή του οικονομικού διαδρόμου Κίνα-Πακιστάν (CPEC) πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων - είπε ένας αξιωματούχος.

Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθηθεί το Πακιστάν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που σχετίζονται με το πετρέλαιο, ανέφερε στο πρακτορείο anadolu, o Mir Dosteen Khan Jamaldini, επικεφαλής  κυβερνητικής υπηρεσίας που ασχολείται..

20η πανευρωπαϊκά η Ελλάδα στα βιοκαύσιμα πέρυσι

Από το energypress.gr
151.000 τόνοι βιοντίζελ καταναλώθηκαν πέρυσι στις μεταφορές της Ελλάδας, γεγονός που την καθιστά 20η πανευρωπαϊκά στο συγκεκριμένο τομέα, όπως αναφέρει σε έκθεσή του το Eurobserver.

Η χώρα μας αύξησε ελαφρώς την κατανάλωσή της από..

Σε δύο εβδομάδες η μονογραφή των συμβάσεων και για το Ιόνιο, με ΕΛΠΕ και Repsol - Ο σκεπτικισμός των Ισπανών και οι λόγοι της καθυστέρησης

Από το energypress.gr
Στις επόμενες δύο εβδομάδες, εκφράζεται η προσδοκία από πλευράς ΕΔΕΥ ότι θα μονογραφεί και η τελευταία συμφωνία που βρίσκεται σε εκκρεμότητα σε σχέση με τις τελευταίες παραχωρήσεις που έγιναν από το ελληνικό δημόσιο για έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων. Ο λόγος για την περιοχή του Ιονίου, για την οποία έχει ανακηρυχθεί ..

Ενεργειακές εταιρείες "ρίχνουν" πάνω από 20 εκατ. δολ. σε καμπάνια για τις γεωτρήσεις στο Κολοράντο

Από το worldenergynews.gr
Οι εταιρείες πετρελαίου και φυσικού αερίου και οι υποστηρικτές τους έριξαν 20,3 εκατ. δολάρια από τον Αύγουστο σε εκστρατεία για την αποτροπή μιας πρωτοβουλίας στο Κολοράντο, η οποία θα περιορίσει τις νέες γεωτρήσεις σε κατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσιεύθηκαν την Τρίτη 2/10/2018.

Το Κολοράντο, η έκτη μεγαλύτερη και μια από τις ταχύτερα..