Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

 




Εν μέσω μιας παρατεταμένης περιόδου διαρκώς, δυστυχώς, εντεινόμενου κινδύνου από την πανδημία, τα συνδικάτα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μαζί με την απορρύθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την πολυπρόσωπη εργοδοτική αυθαιρεσία, και φαινόμενα παράνομων διακρίσεων, παρενόχλησης και βίας στην εργασία.

Η στάση των συνδικάτων είναι και οφείλει να παραμείνει ρητή και σαφής. Ο έμπρακτος σεβασμός της αξιοπρέπειας του ανθρώπου οφείλει..

Τα «καρφιά» του ΙΕΑ στις αιτίες της ενεργειακής κρίσης - Τι είπε για την «τεχνητή στενότητα»

 



Ο επικεφαλής της κορυφαίας ενεργειακής αρχής στον κόσμο είπε ότι ορισμένες χώρες απέτυχαν να υιοθετήσουν μια χρήσιμη θέση για να ηρεμήσουν τις αυξανόμενες τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, αναμεταδίδει το CNBC.

«Μια αιτία αυτής της κρίσης είναι η θέση ορισμένων από τους..

Oil Bulls Rejoice As Biden’s Supply Strategy Backfires

 


President Biden’s threat to oil producers that he would force prices down has already backfired. Oil markets were unimpressed by the U.S. administration’s plan to coordinate a strategic petroleum reserve release from major importers in an effort to increase supply. While some observers believe an SPR release..

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ Vol.2



 






ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Της πρωτοβάθμιας επιχειρησιακής συνδικαλιστικής οργάνωσης με την επωνυμία «Σωματείο Εργαζομένων στην ΚΑΒΑΛΑ OIL A.E. – το Βαρέλι», η οποία εδρεύει στην Νέα Καρβάλη Καβάλας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.

ΠΡΟΣ

Την ανώνυμη εταιρεία με..