Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Ζητούνται χειριστές παραγωγής & διακίνησης στο Διυλιστήριο της MOTOROIL



 

Η Motor Oil είναι ένας σύγχρονος ενεργειακός όμιλος που κατέχει ηγετικό ρόλο στον χώρο της διύλισης αργού πετρελαίου και της εμπορίας προϊόντων πετρελαίου στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σήμερα ζητάμε να προσλάβουμε..

Κομισιόν: Πρόοδος σε πολλές αποκρατικοποιήσεις – Ποιες είναι οι εκκρεμότητες

 





Οι ελληνικές αρχές εκπλήρωσαν ειδικές δεσμεύσεις σε διάφορους τομείς, όπως στις ιδιωτικοποιήσεις, ενώ σημείωσαν πρόοδο σε ευρύτερες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, όπως στην προώθηση επενδύσεων, αναφέρεται στην 11η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας της Κομισιόν για την Ελλάδα. Σε αυτήν γίνεται, ως συνήθως, ειδική μνεία για..

Motor Oil: Η υγιεινή και ασφάλεια του σύγχρονου διυλιστηρίου στη νέα εποχή αυτοματοποίησης και ψηφιοποίησης

 


Η Motor Oil Hellas προχωρά στην πλήρη εναρμόνιση με τις νέες Περιβαλλοντικές Πολιτικές Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης, αυτοματοποιώντας και ψηφιοποιώντας τις διαδικασίες Υγείας & Ασφάλειας του διυλιστηρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο, έχει μπει σε εφαρμογή η σύγχρονη διαδικασία Άδειας Εργασίας η οποία παρέχει στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό τη δυνατότητα να..

Όρια ηλικίας συνταξιοδότησης: Τι αλλάζει από 1/1/2022 - Παρατείνεται η προθεσμία για τα πλασματικά έτη

 





Στα ερωτήματα που διατυπώνονται από ασφαλισμένους για το αν πρέπει να σπεύσουν να προλάβουν τα ευνοϊκά όρια ηλικίας και να συνταξιοδοτηθούν μέχρι 31/12/2021 γιατί διαφορετικά θα μπορούν να βγουν στη σύνταξη μόνο αφού συμπληρώσουν το 67ο έτος της ηλικίας τους, απαντά το yπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Σύμφωνα με το υπουργείο:

INEOS to switch petrochemical plant to hydrogen in pursuit of net zero

 


INEOS will convert its vast Scottish petrochemicals plant and oil refinery at Grangemouth to run on hydrogen at a cost of more than 1 billion pounds ($1.4 billion) to make it 'net zero' for carbon emissions by 2045.

Britain has a target to reach net zero by 2050 and has significantly reduced..

Η Αίτνα έφτασε και στην Ελλάδα!

 




Οι εκπομπές διοξειδίου του θείου από την έκρηξη του ηφαιστείου της Αίτνας, καταγράφηκαν καθώς έφταναν πάνω από την Ελλάδα , από τον δορυφόρο Sentinel5p/”Copernicus”. Πάντως δεν έχουμε ακόμη αύξηση της παρουσίας του θείου από επίγειες μετρήσεις στη χώρα μας.

Το διοξείδιο του θείου αντιδρώντας με το νερό προκαλεί..