Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη πυρκαγιά σε δεξαμενή πετρελαίου σε διυλιστήριο στη Βενεζουέλα (Φωτο)

Το διυλιστήριο βρίσκεται στην πόλη του Puerto La Cruz, στο κρατίδιο Anzoátegui.


Από διάφορα σημεία της πόλης, παρατηρείται ένας μεγάλος μαύρος καπνός. Χρήστες του διαδικτύου έχουν ήδη ...

UFO ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ Η NASA ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Από το apocalypsejohn.com
Ένα τεράστιο UFO εμφανίστηκε στη ζωντανή σύνδεση της NASA από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Φυσικά όταν πλησίασε πιο κοντά το υποτιθέμενο UFO, η NASA έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά – αποφάσισε να απενεργοποιήσει τη μετάδοση προκαλώντας την οργή μεταξύ των πιστών UFO και αυτών που παρακολουθούσαν Live.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι αυτό αποτελεί μία απόδειξη ότι οι εξωγήινοι παρακολουθούν και επισκέπτονται τη Γη. Ενώ κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για τον Μαύρο Ιππότη;

«Το βίντεο δείχνει ένα UFO από απόσταση. Ως απόδειξη ότι ..

Η Volkswagen στρέφεται για μεταφορές οχημάτων σε πλοία που θα χρησιμοποιούν LNG

Από το naftikachronika.gr
Για την Volkswagen, τη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη και την δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο, ο στόχος που έχει τεθεί είναι να συμβάλλει στην προσπάθεια μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου αλλά και μείωσης του κόστους μεταφοράς των οχημάτων που κατασκευάζει. Αυτόν το στόχο επιδιώκει να τον πετύχει μέσω της χρήσης πλοίων, που θα είναι διπλού καυσίμου, με δυνατότητα καύσης και LNG υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), γεγονός που θα επιτρέψει τη μείωση των εκπομπών CO2 έως και 25%, NOx έως 30%, αιθάλης έως 60%, ενώ η μείωση των εκπομπών σε SOx εκτιμάται ότι μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 100%.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η Volkswagen αναμένεται να είναι ο πρώτος κατασκευαστής οχημάτων στον κόσμο που θα χρησιμοποιεί από..

Το φιλμ της ναυτικής σύγκρουσης νότια του Καστελόριζου: Πώς η ελληνική φρεγάτα (F466) «Νικηφόρος Φωκάς» αντιμετώπισε την τουρκική TCG Gelibolu (F493)

Από το pronews.gr
Eνα βήμα πριν από την ανταλλαγή πυρών έφτασαν η ελληνική φρεγάτα (F466) "Νικηφόρος Φωκάς", κλάσης "S", και η τουρκική φρεγάτα TCG Gelibolu (F493) κλάσης O.H.Perry (ή "G" κατά την τουρκική ονοματοδοσία κλάσης), νότια του Καστελόριζου, στο πιο σημαντικό επεισόδιο στην περιοχή από το επεισόδιο του MALENE OSTERVOLD το Νοέμβριο του 2008, αν και αυτή την φορά ήταν... ανάποδο:

Η Ελλάδα είχε δώσει άδεια στο σκάφος επιστημονικών ερευνών RV Med Surveyor, να κάνει έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και η Άγκυρα προσπάθησε να το αποτρέψει, στέλνοντας την φρεγάτα TCG Gelibolu (F-493) που απείλησε να βυθίσει το RV Med Surveyor (φωτό κάτω), αν δεν αποχωρούσε.

 Η Αθήνα έδωσε εντολή άμεσα την φρεγάτα (F466) "Νικηφόρος Φωκάς" που έπλεε στην περιοχή, να σπεύσει προς..