Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

IEF: Οι ετήσιες επενδύσεις σε πετρέλαιο - φυσικό αέριο πρέπει να αυξηθούν κατά 28% έως το 2030

 





Οι ετήσιες επενδύσεις σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο πρέπει να αυξηθούν κατά 28% για να φτάσουν τα 640 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2030 για να διασφαλιστεί επαρκής παγκόσμιος εφοδιασμός, σύμφωνα με μια νέα έκθεση που δημοσιεύτηκε από..

Repsol: Υπερδιπλασίασε τα κέρδη της στο τέταρτο τρίμηνο του 2022

 




Κέρδη που ξεπέρασαν τις προβλέψεις κατέγραψε η Repsol για το τέταρτο τρίμηνο καθώς ευνοήθηκε από τις υψηλές τιμές του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Συγκεκριμένα, τα κέρδη υπερδιπλασιάστηκαν στα..

Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία: Η Επιτροπή προτείνει στόχο μηδενικών εκπομπών 2030 για νέα αστικά λεωφορεία και μειώσεις εκπομπών 90% για νέα φορτηγά έως το 2040

 





Στις 14 Φεβρουαρίου 2023 , η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε φιλόδοξους νέους στόχους εκπομπών CO 2 για νέα βαρέα οχήματα (HDV) από το 2030 και μετά. Αυτοί οι στόχοι θα συμβάλουν στη μείωση των εκπομπών CO2 στον τομέα των μεταφορών - τα φορτηγά, τα αστικά λεωφορεία και τα λεωφορεία μεγάλων..

HELLENiQ ENERGY: Υπέγραψε στρατηγική συνεργασία με την EGPC για προμήθεια πετρελαίου από την Αίγυπτο

 



Σημαντική διμερή συμφωνία για την προμήθεια αιγυπτιακού αργού πετρελαίου από τα διυλιστήρια της ΕΛΠΕ, υπέγραψαν στο Κάιρο ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης και ο Πρόεδρος της κρατικής εταιρίας πετρελαίου της..