Σάββατο 16 Μαΐου 2020

''Άλμα'' 19% στην εβδομάδα για το αμερικανικό αργό

Από το capital.gr
Με κέρδη κινήθηκαν και έκλεισαν οι διεθνείς τιμές πετρελαίου, με το αμερικανικό αργό να καταγράφει εβδομαδιαία κέρδη 19%, βρίσκοντας στήριξη στην περικοπή παραγωγής από μεγάλους παραγωγούς πετρελαίου και τις πρώιμες ενδείξεις ανάκαμψης της ζήτησης εν μέσω χαλάρωσης των μέτρων lockdown σε ορισμένες χώρες ανά τον κόσμο.

''Δεν έχουν σημειωθεί μεγάλες αλλαγές ως προς..

Βαρόμετρο ΕΑΥ: διαδραστικό εργαλείο για να ενημερώνεστε για την κατάσταση της ΕΑΥ στην Ευρώπη

Από το osha.europa.eu
Το Βαρόμετρο ΕΑΥ είναι το πρώτο εργαλείο απεικόνισης δεδομένων με επίκαιρες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και τις τάσεις επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας (ΕΑΥ) στις ευρωπαϊκές χώρες.

Το εργαλείο αποτελείται από τέσσερις ομάδες δεικτών σχετικά με θέματα ΕΑΥ, όπως αρμόδιες αρχές ΕΑΥ, εθνικές στρατηγικές, συνθήκες εργασίας και στατιστικά ..

Baker Hughes: Σε ιστορικό χαμηλό οι πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου στις ΗΠΑ – Μειώθηκαν κατά 35

Από το worldenergynews.gr
Ο αριθμός των εγκαταστάσεων εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου των ΗΠΑ μειώθηκε σε χαμηλό όλων των εποχών για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, καθώς οι ενεργειακές εταιρείες μείωσαν τις δαπάνες για νέες γεωτρήσεις μετά την κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου λόγω πτώσης της ζήτησης εν μέσω παγκόσμιων lockdowns για να σταματήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Ο αριθμός των πλατφορμών, ένας πρώιμος δείκτης..