Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Νέα μελέτη: Το υδρογόνο που παράγεται από φυσικό αέριο προσφέρει σημαντικές μειώσεις των εκπομπών στις ΗΠΑ

 





Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου (API) δημοσίευσε  νέα ανάλυση  σχετικά με τα οφέλη του υδρογόνου χαμηλών εκπομπών άνθρακα που παράγεται από φυσικό αέριο. Η μελέτη, που ανατέθηκε από την API και διεξήχθη από την ICF, διαπίστωσε ότι το υδρογόνο που παράγεται από φυσικό αέριο με δέσμευση άνθρακα και παράγεται από..

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου στις ΗΠΑ εκτινάσσεται εν μέσω εκπτώσεων σε αργό

 



Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 7 αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο συνολικός αριθμός εξέδρας αυξήθηκε..

Τιμές βενζίνης το λίτρο παγκοσμίως 10/10/2022




 Η μέση τιμή της βενζίνης σε όλο τον κόσμο είναι 1,27 Δολάριο ΗΠΑ ανά λίτρο. Ωστόσο, υπάρχει σημαντική διαφορά σε αυτές τις τιμές μεταξύ των χωρών. Κατά γενικό κανόνα, οι πλουσιότερες χώρες έχουν υψηλότερες τιμές ενώ οι φτωχότερες χώρες και οι χώρες που παράγουν και εξάγουν πετρέλαιο έχουν σημαντικά..

Μήνυση κατά της TotalEnergies για συνέργεια σε εγκλήματα πολέμου

 





Μήνυση για συνέργεια σε εγκλήματα πολέμου κατατέθηκε στο Παρίσι σε βάρος της TotalEnergies, η οποία κατηγορέιται ότι συνέχισε να εκμεταλλεύεται ένα κοίτασμα στη Ρωσία και επέτρεψε την παραγωγή καυσίμου που χρησιμοποιήθηκε τελικά από ρωσικά αεροπλάνα που εμπλέκονται..