Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Μία αρχαία Φρυκτωρία στον πλανήτη Άρη; [Βίντεο]

Από το apocalypsejohn.com
Μία αρχαία Φρυκτωρία στον πλανήτη Άρη;
Μία ακόμα δομή στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη που πραγματικά δεν φαίνεται να είναι προϊόν της φύσης…
Μία ακόμη δομή, ανάμεσα σε πάρα πολλές άλλες, που μοιάζουν να είναι οι τελευταίοι μάρτυρες ενός μακρινού παρελθόντος του κόκκινου πλανήτη, όταν κάποιοι κατοικούσαν εκεί…
Κάποιοι που είχαν φτάσει σε αρκετά υψηλά επίπεδα νοημοσύνης… Ποιοι μπορεί να ήταν αυτοί; Ποιοι μπορεί να οικοδόμησαν αυτό που βλέπουμε;
Είναι ολοφάνερο ότι μοιάζει με ..

Με χορηγία των ΕΛΠΕ η ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα

Από το energypress.gr
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια του κλειστού Γυμναστήριου στο 2ο Γυμνάσιο Εχεδώρου του Δήμου Δέλτα, το οποίο ανακατασκευάστηκε με τη χορηγία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Η ανακατασκευή έγινε με βάση όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον ΕΛΟΤ. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία του Δήμου Δέλτα, καθώς κατά τη..

'' Να σταθώ στα πόδια μου ''

ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

      Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                                           
                                           Σ.Κ.Ε.Ε.Π       Μ.Ε.Σ.Α       Δ.Α.Κ.Ε

                         ΚΟΙΝΗ  ΠΡΟΤΑΣΗ   ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ  ΣΥΜΒΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΣΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

         Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 15/12/16 τα δύο Γενικά Συμβούλια του Σωματείου μας.  Το πρώτο αφορούσε την τελική διαμόρφωση του διεκδικητικού πλαισίου καθώς επίσης και την εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου προς το Δ.Σ. ΠΣΕΕΠ για απόφαση και πραγματοποίηση 24ωρων, 48ωρων και πολυήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων όταν κριθεί αναγκαίο.
         Το δεύτερο αφορούσε την έγκριση της δυνατότητας των ασφαλισμένων να αυξάνουν το ποσοστό της εισφοράς τους έως το 15% από το μισθό τους,  από το  5% που ίσχυε μέχρι σήμερα.
         Μετά  από μία παραγωγική και γόνιμη συζήτηση, για το μεν διεκδικητικό πλαίσιο κατατέθηκαν τρεις προτάσεις. Η μία από..

Τα ΕΛΠΕ, οι έρευνες και ο Αμερικανός συνέταιρος

Από το euro2day.gr
To ότι τα ΕΛ.ΠΕ. ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις για έρευνες υδρογονανθράκων με τη διαδικασία της άμεσης εκδήλωσης ενδιαφέροντος (expression of interest), είναι σχετικά γνωστό στην «πιάτσα» και συζητιέται.

Αυτό για το οποίο αναρωτιούνται πολλοί είναι το όνομα του partner με τον οποίο θα «κολεγιάσει» ο ελληνικός όμιλος για τις προτάσεις.

Οι πληροφορίες του Euro2day.gr λένε ότι συζητά με γνωστή αμερικανική εταιρεία. Αυτή γνωρίζει πλέον καλά την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Ωστόσο «έχει απλώσει πολύ τραχανά» και έχει εκτεθεί σε πολύ μεγάλες επενδύσεις, και έτσι δεν γνωρίζουμε αν η Ελλάδα και οι έρευνες σε ελληνικές περιοχές θα αποτελέσουν προτεραιότητα.

Και επειδή δεν..

Η ΓΕΝΟΠ επιτίθεται στη Greenpeace σχετικά με τη χθεσινή απόφαση της ENVI

Αποτέλεσμα εικόνας για γενοπ
Από το energypress.gr
Επίθεση στη Greenpeace εξαπολύει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, με αφορμή την ανακοίνωση που η πρώτη έσπευσε να εκδώσει μετά την χθεσινή απόφαση της επιτροπής περιβάλλοντος του Ευρωκοινοβουλίου σχετικά με τα δικαιώματα εκπομπών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ έχει ως εξής:

Η Statoil αποσύρεται από τα πεδία πετρελαιοφόρου άμμου στον Καναδά

Από το energypress.gr
Η κρατική νορβηγική κρατική πετρελαϊκή εταιρία Statoil ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τις δραστηριότητές της στα καναδικά πεδία πετρελαιοφόρου άμμου.

Επίσης, πουλά τα περιουσιακά της στοιχεία στην Athabasca Oil και βαρύνεται με απώλειες ύψους τουλάχιστον 500 εκατ. δολαρίων.

Η κίνηση δίνει τέλος στη δεκαετή προσπάθεια της νορβηγικής εταιρίας στην παραγωγή πετρελαίου από άμμο και έρχεται..