Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Κορυφαίος παραγωγός πετρελαίου οι ΗΠΑ από 2019

Από το kathimerini.gr
Το 2019, οι ΗΠΑ θα είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός πετρελαίου στον κόσμο, προέβλεψε χθες η Διεθνής Υπηρεσία Ενέργειας (ΙΕΑ), προσθέτοντας ότι η αλματώδης αύξηση της παραγωγής στις ΗΠΑ θα αντισταθμίσει τη μείωση της παραγωγής από τον ΟΠΕΚ και θα πιέσει τις τιμές του πετρελαίου. Στη διάρκεια του 2018, η αμερικανική παραγωγή πετρελαίου, η οποία έχει..

Οι ΗΠΑ απειλούν με κυρώσεις Ευρώπη και Ρωσία για τον Nord Stream II - Ζητούν να προτιμηθεί το αμερικανικό LNG

Από το worldenergynews.gr
Με κυρώσεις απειλούν οι ΗΠΑ τις δυτικές εταιρείες που έχουν επενδύσει στον αγωγό Nord Stream 2, ο οποίος περνά κάτω από τη Βαλτική και καταλήγει στη Γερμανία.

Η Ουάσιγκτον με εκπρόσωπο τον αναπληρωτή υπουργό Ενέργειας, Dan Brouillette επανέλαβε την θέση των ΗΠΑ για κυρώσεις που θα επιβληθούν σε όσες χώρες, οι εταιρείες των οποίων έχουν επενδύσει στο συγκεκριμένο έργο.

Αφορά άμεσα..

Η ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ

Από το gsee.gr 
Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ οι οποίοι δίνουν αγώνα για να αποτρέψουν την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.

Η κυβέρνηση, συνεχίζει μέσω του ΤΑΙΠΕΔ την προσπάθεια..

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Από το gsee.gr
Η στρατηγική των συνδικάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με την Υγεία και την Ασφάλεια της Εργασίας για το 2019, συζητήθηκε και καθορίστηκε στο ετήσιο συνέδριο των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό αυτό στην Αθήνα.

Στο συνέδριο, το οποίο έγινε με πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ και αποκλειστική χρηματοδότηση από το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, δόθηκε ιδιαίτερη..

Τουλάχιστον ένας νεκρός και 12 τραυματίες στη Βοστόνη από δεκάδες εκρήξεις και πυρκαγιές λόγω διαρροής αερίου

Από το bankingnews.gr
Τουλάχιστον ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες είναι ο απολογισμός από τις άνευ προηγουμένου δεκάδες πυρκαγιές και εκρήξεις που προκλήθηκαν από διαρροή αερίου σε τρεις κοινότητες βόρεια της Βοστόνης στις ΗΠΑ.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Μασαχουσέτης, καταμετρήθηκαν 70 «πυρκαγιές, εκρήξεις και έρευνες εξαιτίας..

Τριγμοί στη σχέση διοίκησης ΔΕΠΑ – βασικών μετόχων της εταιρίας από τη βεβιασμένη ανακοίνωση νέων συνεργασιών

Από το worldenergynews.gr
Αιφνιδιασμένοι από τις συμφωνίες που ανακοίνωσε στη ΔΕΘ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ κ. Δημήτρης Τζώρτζης εμφανίζονται οι μέτοχοι της εταιρίας (ΤΑΙΠΕΔ και ΕΛΠΕ). 
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι μέτοχοι κάλεσαν από κοινού σε συνάντηση τον κ. Τζώρτζη να τους ενημερώσει σχετικά αφού..