Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Τι θα γίνει με τους εργολαβικούς εργαζομένους;

Από το euro2day.gr
Την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων ως προς τους εργολαβικούς εργαζόμενους, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Πάνο Σκουρλέτη.

Οι βουλευτές, με την ερώτηση που απευθύνουν στους υπουργούς Εργασίας και Ανάπτυξης, θέτουν και ειδικότερο ζήτημα για την..

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΣΕΕΠ - ΠΕ.ΣΥ . Β.Ε.Θ

 

Ξεπερνούν Κατά Πολύ τα Όρια Ρύπων και τα Νέας Τεχνολογίας Diesel Οχήματα

Από το energia.gr
Τα νέα ντιζελοκίνητα οχήματα ξεπερνούν τα όρια ως προς τις εκπομπές μικροσωματιδίων, καταγγέλλει σε έκθεσή της που δίνει στη δημοσιότητα σήμερα η ευρωπαϊκή οικολογική οργάνωση Μεταφορές και Περιβάλλον (Transport and Environment, T&E), απευθύνοντας έκκληση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να καταστήσει αυστηρότερους τους ελέγχους και το ελεγκτικό νομικό πλαίσιο.

Τέσσερα χρόνια αφότου..

ΟΛΟΜΕΛΕΙΕΣ ΣΚΕΕΠ


Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το ΣΚΕΕΠ σας καλεί να παραβρεθείτε στις Ολομέλειες του με θέματα:

. Τρέχουσες εξελίξεις – ενημέρωση
. Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Η Ολομέλεια για την Αθήνα θα πραγματοποιηθεί ..

Μέχρι τη Τετάρτη η έφεση της ΔΕΠΑ κατά της απόφασης για ELFE - Γιατί το θέμα θεωρείται εν δυνάμει “βόμβα”

Από το energypress.gr
Το αργότερο μέχρι τη Τετάρτη αναμένεται η καταθεση από τη ΔΕΠΑ της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε την ELFE και καλούσε την πρώτη να της επιστρέψει ποσά ύψους 63 εκατ ευρώ, θεωρώντας καταχρηστικό τον τρόπο τιμολόγησης του φυσικού αερίου.

Στην ουσία η πρωτόδικη απόφαση του περασμένου Οκτωβρίου, που είχε ληφθεί κατόπιν προσφυγής της ELFE, αμφισβητούσε..

Η INEOS θα κατασκευάσει εργοστάσιο πετροχημικών 600.000 τόνων στην Κίνα

Από το worldenergynews.gr
Η θυγατρική του βρετανικού ομίλου INEOS Group θα κατασκευάσει μια μονάδα με ετήσια παραγωγική ικανότητα 600.000 τόνων ακρυλονιτριλίου βουταδιενίου στυρολίου (ABS), ενός ελαφρού πλαστικού που χρησιμοποιείται σε αυτοκίνητα και ηλεκτρικές συσκευές, στην Κίνα. Το εργοστάσιο, που βρίσκεται..

Γ. Φιντικάκης: Είναι πολύ νωρίς για να ντυθούμε σεΐχηδες

Από το energypress.gr
Το γεγονός ότι υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα ουδείς το αμφισβητεί. Το απέδειξε ο Πρίνος που ξεκίνησε με εκτιμήσεις για 40 εκατ. βαρέλια, αλλά έχει μέχρι σήμερα δώσει κοντά στα 120 εκατ. βαρέλια και συνεχίζει. Άλλο όμως αυτό, και άλλο η καλλιέργεια προσδοκιών ότι καθόμαστε πάνω σε δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Τον πυρετό για το πετρέλαιο ανέβασε ξανά..