Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Άρθρο των Λούκα Βισεντίνι Γενικού Γραμματέα Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ), Λοράν Μπερζέ Προέδρου ΣΕΣ, Γιάννη Παναγόπουλου Προέδρου ΓΣΕΕ


Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει την πιο βαθιά ύφεση στην ιστορία της και οι αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών θα έχουν πραγματικές συνέπειες για τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και για το μέλλον της ίδιας της Ευρώπης, οι οποίες είναι αλληλένδετες.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική επιλογή τρόπων τερματισμού μιας υγειονομικής κρίσης, η οποία μετατρέπεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση: πρέπει να αντλήσουν..

Η Σαουδική Αραβία αυξάνει κατά 1 δολ. το βαρέλι τις τιμές αργού για την Ασία τον Αύγουστο


Η κρατική εταιρεία παραγωγής πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, Aramco, ανέβασε τις επίσημες τιμές πώλησης (OSPs) για το αργό στην Ασία κατά 1 $ το βαρέλι τον Αύγουστο και αύξησε τα OSPs για σχεδόν όλους τους βαθμούς στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Σαουδική Αραβία έχει ορίσει την τιμή του Αυγούστου στην Ασία στα 1,20 $ το βαρέλι έναντι του μέσου όρου του Ομάν / Ντουμπάι, ανακοίνωσε η Aramco τη Δευτέρα 6/7/2020.
Αν και η αύξηση των OSP είναι πιθανό να αποθαρρύνει τη ζήτηση για πετρέλαιο Σαουδικής Αραβίας, θα μπορούσε να..

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΕΡΓΙΑ !!


Δέκα και πλέον χρόνια μνημονιακής κρίσης στην χώρα μας έφεραν σε κατάσταση απελπισίας τον λαό μας και ως προς τις εργασιακές σχέσεις αλλά ιδιαίτερα προς τις θέσεις εργασίας.

Δινόταν αλλά και δίνεται ένας μεγάλος αγώνας, ώστε να βρεθεί μια θέση εργασίας για να καλύψει κανείς τα απαραίτητα οικογενειακά έξοδα.

Για τους παραπάνω λόγους ευαισθητοποιούμαστε όλοι όταν διακόπτεται μια σχέση εργασίας και βάζει πάλι στην ανασφάλεια αυτούς..