Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν αναζητά τρόπους για να αυξήσει την ικανότητα διύλισης των ΗΠΑ

 


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να μειώσει το υψηλό κόστος της βενζίνης - και οι τελευταίες προσπάθειες τον κάνουν να κοιτάξει προσεκτικά τη χωρητικότητα των διυλιστηρίων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την οικονομική..

Centrica Looks To Reopen Britain’s Biggest Natural Gas Facility

 


Centrica has filed a formal application to reopen Britain’s biggest natural gas storage site after the site was closed five years ago for “economic” reasons.

The Windsor-headquartered utility company has submitted a formal..

Η Σαουδική Αραβία μείωσε την προμήθεια αργού σε κινεζικά διυλιστήρια τον Ιούλιο

 



Η Saudi Aramco έχει ειδοποιήσει τουλάχιστον πέντε διυλιστήρια της Βόρειας Ασίας, κυρίως κινεζικά, ότι θα προμηθεύσει λιγότερους από τους συμβατικούς όγκους αργού πετρελαίου τον Ιούλιο,σύμφωνα με το Reuters.

Οι περικοπές στα κινεζικά διυλιστήρια έρχονται καθώς περισσότερο..

Το πολυπόθητο σχέδιο κατάργησης του ορυκτού αερίου στην Ευρώπη που ακόμα να δούμε

 





Στις 7 Ιουνίου 2022, στην Πούλα της Κροατίας ακτιβιστές της Greenpeace πραγματοποίησαν ειρηνική, δυναμική δράση στην εξέδρα άντλησης ορυκτού αερίου “Ivana B” στα βόρεια της Αδριατικής Θάλασσας, περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από τις κροατικές ακτές. Οι ακτιβιστές ξεδίπλωσαν ένα πανό με την εικόνα της Ursula von der Leyen, καλώντας..

Ο αριθμός των εξέδρων πετρελαίου των ΗΠΑ εκτινάσσεται καθώς το αργό πετρέλαιο παραμένει στα 120 δολάρια

 


Ο αριθμός των συνολικών ενεργών γεωτρήσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξήθηκε κατά 6 αυτή την εβδομάδα, αφού οι αυξήσεις των γεωτρήσεων σταμάτησαν την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νέα στοιχεία της Baker Hughes που δημοσιεύθηκαν..

Οικοδομικός Συνετ ΕΛΔΑ η Αλκιόνη - Ενημέρωση σε τρέχοντα

 

 

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΕΠΑΡΚΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ

 


Δικαίωση των πολύχρονων αγώνων των ευρωπαϊκών και ελληνικών συνδικάτων για αξιοπρεπή διαβίωση και κοινωνική δικαιοσύνη συνιστά η πρόσφατη συμφωνία ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και το Ευρωκοινοβούλιο ως προς τους κανόνες καθορισμού ενός πανευρωπαϊκού πλαισίου για τη διαμόρφωση επαρκών κατώτατων μισθών και με παράλληλη ενίσχυση των συλλογικών..