Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

«Σε 7-8 χρόνια θα έχουμε πετρέλαιο από τα μεγάλα κοιτάσματα»

Από το mononews.gr
Το ενδιαφέρον μεγάλων πετρελαϊκών για την Ελλάδα είναι γεγονός, αλλά για να έχουμε παραγωγή από τα μεγάλα κοιτάσματα χρειαζόμαστε 7-8 χρόνια, για να μπορούμε να πούμε ότι υποκαθιστούμε ένα μέρος των ποσών που χρειαζόμαστε για να αγοράζουμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, ανέφερε στο πλαίσιο της ημερίδας «Οι Υδρογονάνθρακες στην..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.ΕΡΓΑ- Ενωμένοι Εργαζόμενοι

ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ «ΣΠΑΜΕ» ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ «ΜΑΓΑΖΙΑ» ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ «ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ» ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ «ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ» ΚΟΜΜΑΤΩΝ 

Οι «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ» καταγγέλλουμε την παράταξη της ΔΑΣ (Π.Α.ΜΕ-ΚΚΕ) στο Εργατικό Κέντρο Θήβας, για την απόπειρα παρεμπόδισης της διαδικασίας εκλογής Εφορευτικής Επιτροπής στο νεοσύστατο σωματείο με την επωνυμία «Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Περιφερειακών Ενοτήτων Βοιωτίας και Εύβοιας». Με τη γνωστή διαδικασία της καταδρομικής εφόδου και της παράνομης παρέμβασης..

Την Απαγόρευση της Πώλησης Βενζινοκίνητων και Πετρελαιοκίνητων Αυτοκινήτων ως το 2030 Ανακοίνωσε η Ιρλανδική Κυβέρνηση

Από το energia.gr
Η κυβέρνηση της Ιρλανδίας ανακοίνωσε το σχέδιό της να απαγορεύσει την πώληση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων ως το 2030, ένα από τα μέτρα που θα υιοθετήσει με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Δουβλίνο εκτιμά ότι..

Ανησυχία στην Κύπρο: Δορυφόρος εντόπισε το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» ανοιχτά της Πάφου

Από το worldenergynews.gr
Ανησυχία προκαλούν στην Κύπρο δορυφορικές εικόνες που δείχνουν το γεωτρύπανο της Τουρκίας «Πορθητής» να πλέει δυτικά της Πάφου.

Σύμφωνα με το κυπριακό SigmaLive, το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» διακρίνεται μέσα από τα σύννεφα να κινείται κοντά στην Πάφο, συνοδευόμενο από την πολεμική φρεγάτα Barbaros. 

Υπενθυμίζεται ότι..