Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙ !...



Πολύχρονη Ζωή ! Νάσαι καλά να μας εμπνέεις !!!


ΠΗΓΗ:logoplokies.blogspot.gr

Πρόστιμο 160 εκατομμυρίων δολαρίων στον Αλαφούζο για το "Νήσος Αμοργός"!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόστιμο 160 εκατομμυρίων δολαρίων στον Αλαφούζο για το "Νήσος Αμοργός"!
Με ένα τεράστιο πρόστιμο 160 εκατ. δολαρίων, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των θαλάσσιων ασφαλίσεων, έκλεισε η γνωστή υπόθεση της ανυπολόγιστης οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε πριν από 18 χρόνια το δεξαμενόπλοιο «Νήσος Αμοργός» του Γιάννη Αλαφούζου στη λίμνη Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας...

Σύμφωνα με την...

Ο ήπιος χειμώνας μείωσε τις Γερμανικές εκπομπές CO2. Ο λιγνίτης; Ακλόνητος το 2014!


Στον πίνακα βλέπουμε τις εκπομπές CO2 απ' τον τομέα ενέργειας, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Γερμανίας, και με μια ματιά προκύπτει πως η μείωση εκπομπών στον εγχώριο λιγνίτη (Braunkohlen) είναι πολύ μικρότερη απ' τα εισαγόμενα καύσιμα, το φυσικό αέριο (Erdgas) και το λιθάνθρακα (Steinkohlen). Θα πρέπει εδώ να θυμηθούμε πως, όπως είχαμε μεταδώσει πέρυσι, το 2013 η Γερμανία έκανε νέο ρεκόρ ηλεκτροπαραγωγής από λιγνίτη (160,9TWh) και απλά το 2014 δεν έκανε νέο ρεκόρ (155,8TWh), καθώς η ..

Παναττική στάση εργασίας τη Δευτέρα από την ΑΔΕΔΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναττική στάση εργασίας τη Δευτέρα από την ΑΔΕΔΥ
Τετράωρη Παναττική Στάση Εργασίας από τις 7.30 έως τις 11.30 το πρωί της Δευτέρας 20 Απριλίου προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, η στάση εργασίας γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, η οποία διοργανώνεται την ίδια μέρα στις 8:00 το πρωί στα Δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού, με αφορμή την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής.


ΠΗΓΗ: defencenet.gr

Global Oil and Gas Black Sea and Mediterranean: Η Αθήνα θα Βρεθεί το Σεπτέμβριο στο Επίκεντρο των Παγκόσμιων Ενεργειακών Εξελίξεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Global Oil and Gas Black Sea and Mediterranean
Σε μια χρονική στιγμή όπου οι ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, της Μεσογείου και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης βρίσκονται στην κορύφωσή τους, ο μεγαλύτερος πολυεθνικός όμιλος διοργάνωσης ΟΙL & GAS εκδηλώσεων παγκοσμίως, ΙΤΕ GROUP PLC, σε συνεργασία με την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων ROTA AE,επιλέγουν την Αθήνα για να διοργανώσουν μια έκθεση/συνέδριο διεθνούς βεληνεκούς, που θα αποτελέσει τόσο για την ευρύτερη περιοχή όσο και για τη χώρα μας προάγγελο σημαντικών εξελίξεων.

Οι πρόσφατες ανακαλύψεις σημαντικών πηγών υδρογονανθράκων - ιδιαιτέρως φυσικού αερίου - στην υπεράκτια λεκάνη της Λεβαντίνης μπορεί δυνητικά να αλλάξουν τις στρατηγικές εφοδιασμού στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Οι ανακαλύψεις αυτές θα μπορούσαν...

Λεπτομερή τεχνική ενημέρωση για τα ελληνικά πετρελαϊκά «οικόπεδα» ζητά η Βραζιλία


Να επιταχυνθεί η επίσκεψη του αρμόδιου υπουργού Π. Λαφαζάνη στη Βραζιλία, προκειμένου να υπάρξει λεπτομερής τεχνική ενημέρωση για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων που θα διεξάγει η Ελλάδα, με πιθανή τη συμμετοχή της Petrobras, συμφωνήθηκε κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχου, στη Βραζιλία, επιβεβαιώνοντας έτσι σχετικό ρεπορτάζ του energypress από τις αρχές Απριλίου.

Πέραν αυτού, επί τάπητος τέθηκαν θέματα συνεργασίας και αναβάθμισης των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών σε πολλαπλά επίπεδα, όπως πολιτικά, αμυντικά, οικονομικά, χρηματοπιστωτικά και εμπορικά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσ....

Μάρδας: Συστήνεται ειδική επιτροπή για τον έλεγχο εσόδων από το λαθρεμπόριο καυσίμων


Τη σύσταση Ειδικής Επιτροπής που θα ασχολείται με τη στόχευση και εποπτεία των εσόδων αναφορικά με το λαθρεμπόριο καυσίμων, ποτών και παράνομων παιγνίων ανακοίνωσε χθες ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των προσωρινών στοιχείων για την εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Κατά τα λεγόμενα του αν. υπουργού, έχουν...

Καλό Ταξίδι Φίλε

ΠΣΕΕΠ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Με µεγάλη µας λύπη και συντριβή σας πληροφορούµε για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου µας Λαβδαίου Σωτήρη, Αντιπροέδρου του Σωµατείου µας,που έφυγε από τη ζωή πρόωρα.
Ο Σωτήρης ήταν ένας µαχόµενος άνθρωπος σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής του, προσφέροντας βοήθεια όπου χρειαζόταν όπως βεβαίως και από τη θέση του Αντιπροέδρου του Σωµατείου που κατείχε από το Νοέµβριο του 2013.
Το ∆.Σ. συλλυπείται την οικογένειά του και θα βρίσκεται στο πλευρό της για ότι χρειαστεί.
Το ∆.Σ. του ΠΣΕΕΠ θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος που θα γίνει τη ∆ευτέρα 20/04/15 στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στο Περιστέρι και στην κηδεία που θα γίνει στα κοιµητήρια του Αγίου Βασιλείου. Για την ώρα θα ενηµερωθείτε τη ∆ευτέρα.

 Συνάδελφε Σωτήρη θα σε θυµόµαστε πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώµα που θα σε σκεπάσει.
    
                                                             Καλό Ταξίδι Φίλε