Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Περισσότεροι από 100 εταίροι έχουν δεσμευτεί να συμμετάσχουν στην εκστρατεία «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας - Διαχείριση Επικίνδυνων Ουσιών»

Από το osha.europa.eu
Ο EU-OSHA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αριθμός των επίσημων εταίρων και των εταίρων μέσων μαζικής ενημέρωσης οι οποίοι εντάχθηκαν στην εκστρατεία που διοργανώνει κατά την περίοδο 2018-2019 με θέμα «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας - Διαχείριση Επικίνδυνων Ουσιών» είναι για μία ακόμη φορά μεγάλος.

Η δέσμευση των εταίρων να προωθήσουν την προδραστική διαχείριση των επικίνδυνων ουσιών στους εργασιακούς χώρους της Ευρώπης αναμένεται..

Κινήσεις ματ της Saudi Aramco στην Ινδία με την ευλογία των Εμίρηδων

Από το naftikachronika.gr
Ο πετρελαϊκός κολοσσός Saudi Aramco υπέγραψε συμφωνία με την Abu Dhabi National Oil Company και με τρία ινδικά διυλιστήρια πετρελαίου για την κατασκευή ενός διυλιστηρίου στη δυτική ακτή της Ινδίας, αξίας $44 δις. Αρχικά η συμφωνία ήταν να υπογραφεί μεταξύ της Saudi Aramco και των τριών ινδικών διυλιστηρίων, δημιουργώντας..

Η Μεσόγειος ανάβει «φωτιά»: Οι Αιγύπτιοι βρήκαν κοίτασμα αερίου τριπλάσιο του Ζορ! - Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα

Από το pronews.gr
Υπερκοίτασμα τρεις φορές μεγαλύτερο από το ήδη τεράστιο κοίτασμα «Ζορ» ανακάλυψε η ΕΝΙ όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός πετρελαίου της Αιγύπτου, Osama Kamal.

Ο πρώην υπουργός κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης είπε πως η ΕΝΙ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις για ανακάλυψη ενός τρεις φορές μεγαλύτερου κοιτάσματος από το υπερμεγέθες «Ζορ».

Βάσει της ιστοσελίδας albawaba,  ο πρώην υπουργός πετρελαίου δήλωσε..

ΕΛΠΕ: Ολοκλήρωση διαδικασίας αναχρηματοδότησης ύψους 900 εκατ. ευρώ - Όφελος 20 εκατ. ευρώ ετησίως

Από το worldenergynews.gr
Ολοκληρώθηκε από τα ΕΛΠΕ η αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού και ταυτόχρονα προέβη στη σύναψη νέων δανείων συνολικού ύψους περίπου €900 εκατ., γεγονός που διασφαλίζει την επάρκεια κεφαλαίων για τις λειτουργικές και επενδυτικές ανάγκες του ομίλου για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, στις 26 Ιουνίου 2018. 

Το όφελος είναι 20 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση

Συγκεκριμένα ο Όμιλος αναχρηματοδότησε ..

ΠΣΕΕΠ: Ενημέρωση για προβλήματα στους υποσταθμούς των ΒΕΑ

Από το pseep.gr
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Μετά από αίτηµα του Σωµατείου, πραγµατοποιήθηκε την Τρίτη 25/06/18 συνάντηση µε τον ∆/ντή ∆ιυλιστηρίου και τον ∆/ντή Συντήρησης ∆ιυλιστηρίου Ασπροπύργου για τα τελευταία συµβάντα στους Ηλεκτρολογικούς Υποσταθµούς και τις δυσλειτουργίες που προκάλεσαν.

Ενηµερωθήκαµε για τις αιτίες..

Η Βουλγαρία σχεδιάζει κόμβο φυσικού αερίου στη Βάρνα για να μπλοκάρει την Ελλάδα από την επέκταση του TurkStream

Από το worldenergynews.gr
Η Βουλγαρία ξεκίνησε ένα διαγωνισμό την Τετάρτη για ένα νέο αγωγό φυσικού αερίου με την Τουρκία, προκειμένου να πείσει τη Ρωσία να επεκτείνει το δεύτερο τμήμα του αγωγού TurkStream στα σύνορά της και όχι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Reuters η Σόφια πραγματοποίησε διπλωματικές επαφές  με τη Μόσχα και την Κωνσταντινούπολη τις τελευταίες εβδομάδες για..

Δύο φαίνεται να περνούν στην τελική φάση για τα ΕΛΠΕ, ποιοι κόβονται από τη short list

Από το energypress.gr
Σε παιχνίδι για τα δύο φαβορί φαίνεται ότι εξλίσσεται η υπόθεση αποκρατικοποίησης των ΕΛΠΕ, αφού όλα δείχνουν ότι τα μόνα ονόματα που θα περιλαμβάνει η  short list των μνηστήρων στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ, θα είναι αυτά της ολλανδικής Vitol και της ελβετικής Glencore.

Αν και δεν είναι ακόμη τελικό, εντούτοις συγκλίνουσες πληροφορίες συνηγορούν στην εκτίμηση ότι οι δύο γνωστοί παγκοσμίως traders θα είναι και αυτοί που..